(NL) Win Schaduw Van de Vos, het nieuwste boek van Julie Kagawa!

Posted september 29, 2018 by Laurie in events, Win acties, Young Adult / 22 Comments

Er is er één jarig, dat kun je wel zien…… dat ben ik! En wie jarig is trakteert. Laat mijn verjaardag nou net op de laatste dag van de Boekenweek Voor Jongeren en de daarbij behorende blog tour vallen, dus dubbel zoveel reden voor een leuke win actie.

Op de foto zie je een verjaardagstaart met als tekst "Hello 27"

Wat kun je dan winnen?
Ik heb iets heel tofs voor jullie geregeld. Wat dan? Nou, dit. Schaduw Van de Vos van Julie Kagawa! Dit verhaal is gebaseerd op Japan en is het eerste deel in een gloednieuwe serie van deze auteur. Gisteren is ook bekend gemaakt dat Julie Kagawa naar Nederland en België komt. Op 9 november komt ze naar Amstelveen, Alphen Aan Den Rijn en Delft en op 10 november naar de Standaard boekhandel in Antwerpen en de Antwerpse Boekenbeurs. Kun je dit boek mooi laten signeren! Kijk op de website en Facebook van Harper Collins voor meer informatie.

Wat moet ik hiervoor doen?
Heel simpel. Vertel me in een reactie op deze blog welk(e) boek personage(s) je graag op je verjaardag zou willen uitnodigen en hoe jouw dag er dan uit zou zien. Alleen reacties met personages uit boeken doen mee met de loting! Vermeld daarom ook even uit welk boek je gast(en) komt/komen.

Overige informatie
De win actie loopt van zaterdag 29 september 2018 tot zaterdag 6 oktober 2018 23:59 uur. De winnaar krijgt op 7 oktober bericht. Hiervoor stuur ik je een mailtje op het e-mailadres dat je hebt ingevuld bij je reactie. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Je kunt slechts één reactie achterlaten, deelnemers die meer dan één keer reageren worden uitgesloten van deelname. Dit om iedereen een eerlijke kans te geven.

Dan rest mij alleen nog jullie veel plezier te wensen!

Tags:


22 responses to “(NL) Win Schaduw Van de Vos, het nieuwste boek van Julie Kagawa!

 1. Desiree

  Gefeliciteerd met je 27e verjaardag!

  Ik zou heel graag samen met Niklaus Mikaelson uit The Originals boeken mijn verjaardag vieren. Normaal vier ik mijn verjaardag niet en ik krijg nooit kadootjes, maar een dag doorbrengen met Niklaus is al een kadootje op zich. Hij is stoer, sexy en mysterieus. En ook een beetje evil. Ik weet zeker dat hij wat spannends kan organiseren voor mijn verjaardag.

  • Irini

   Gelukkige verjaardag!
   Als ik zou moeten welke personages op mijn verjaardag komen dan zou ik gaan voor:
   *Puck uit de Iron Fey (zorgt voor sfeer)
   *Annabeth, Rachel, Reyna, Will, Nico, Leo, Percy, Thalia, Connor en Travis Stoll van Helden van Olympus
   *De Duisterling en Alina uit de Grisha trilogie (voor de special effect die ze met hun krachten kunnen uitvoeren)
   *Magnus Chase en Alex Fierro uit Magnus Chase en de goden van Asgard
   *Elle uit Geekerella

   Dit zijn de mensen die ik zou uitnodigen ofwel omdat ze hilarisch zijn of omdat we veel gemeen hebben. Waarschijnlijk zouden we gewoon op avontuur gaan,want de meesten hebben coole gaves. Er zou ook een bak zijn want ik heb wel zin om met enkele mannelijke personages te dansen en ik wil een paar van mijn ships zien dansen.

 2. Julot Engel

  Gefeliciteerd !

  Ik zou katniss van de hungergames uitnodigen voor mijn verjaardag omdat ik haar super gaaf vind en zou dan willen dat ze alles verteld over haar leven. Ik vond zulke gave boeken en vond katniss zo dapper dat ik haar zou kiezen

 3. Ingeborg

  Ik zou mijn verjaardag graag met vieren Alex rider. Hij is slim sexy en super aardig. Daarnaast is hij super gespierd en zou ik de de hele dag in zijn armen liggen Of op het strand met een cocktail.

 4. Zahra Poels

  Wauw, gefeliciteerd! Als ik boekenpersonages dan zou ik de (hoofd)personages van the mortal instruments uitnodigen. Hoe ze met elkaar omgaan en de grappen die ze maken vind ik zo leuk, ik denk dat ik de hele dag dubbel zou liggen!

 5. Deborah

  Ik denk dat ik wel een beschuitje zou willen eten met Killian Flynn uit de ‘Everlife’ serie op mijn verjaardag. Gena Showalyer beschrijft hem als een zeer knappe man, heel benieuwd naar. Daarnaast is het niet erg om Ten daarbij ook te ontmoeten. Zo’n stoere meid met lef en goede ideeën. Als dan Troika en Meriad bestaan ….. mogen ze mij alles laten zien!!

 6. Astrid van den Burg

  Nogmaals Gefeliciteerd Laurie! En wat een super leuke winactie. Om in het Julie Kagawa straatje te blijven zou ik Ash, Puck, Grimalkin en Meghan uitnodigen van de iron fey serie. Volgens mij kunnen die zat goede verhalen vertellen en kunnen we de grootste lol hebben.

 7. Jennifer

  Gefeliciteerd met je verjaardag! En wat een toffe vraag. Ik zou Katniss uit de Hongerspelen willen uitnodigen. Ik ben fan van de Hongerspelen door dit boek heb ik het young adult genre ontdekt. En ik zou gewoon gezellig een hapje willen eten. Ik hou het graag ”klein’

 8. Michelle

  Gefeliciteerd met je verjaardag!

  Ik zou Fred en George Wemel uit de Harry Potter-boekenreeks uitnodigen op mijn verjaardag en ik zou ze vragen om wat artikelen uit de Tovertweelings Topfopshop mee te brengen. Mijn vrienden en ik zullen dan vast een onvergetelijke dag hebben met allerlei gekke streken!

 9. Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik zou gewoon allemaal knappe mannen uitnodigen, Eric Northman van de Sookie Stackhouse / True Blood boeken, Mr. Darcy van Pride & Prejudice en Jamie van de Reiziger boeken. Alleen hun zien zou het vast al leuk maken haha

 10. Betty Martens

  Gefeliciteerd een een leuke actie! Ik wordt heel blij van Disney figuren, voornamelijk tijgertje, maar voor mijn verjaardag (nu een maandje geleden) zou ik wel als een Alice in Wonderland onjaardag willen vieren, met thee kopjes, rare snuiters en toch ook wel cadeautjes.

 11. Annemarie

  Gefeliciteerd!

  Ik zou graag Ember uit Julie Kagawa’s Talon saga uitnodigen! Zeker wetek dat het dan een gave verjaardag wordt 😉

 12. Lieze

  Gelukkige verjaardag!!!
  Voor mijn verjaardag zou ik graag Rhysand, Feyre, Cassian, Morrigan, Azriel, Amren van de Acotar serie uitnodigen. Daarnaast zal ik geen nee zeggen als nog enkele knappe jongens komen opdagen van bijvoorbeeld de flight & glory serie of die van de wacht op mij serie.
  Als we er dan allemaal zijn dan wil ik ze een challenge laten doen wie er het langste en dag blind zijn kan volhouden. Dit lijkt me leuk om te doen omdat ik zelf blind ben en het me interessant lijkt om te weten hoe zijn met een beperking zouden omgaan.
  Volgens mij zou het dan een heel grappige dag worden.

 13. Gefeliciteeeeerd! ?
  Ik zou graag mijn verjaardag willen vieren met Daisy winters uit Royals van rachel hawkins. Waarom? Nou ze zegt waar het op staat, heeft lef en valt ook zeker nog met haar te lachen om haar vragen en opmerkingen, beetje kirsten 2 en vaak is dat een gouden combi van veeeel lol en dat is het belangrijkste. Dat je veel kan lachen als je jarig bent maar ook als je niet jarig bent en ja haar royal family valt ook zeker mee te lachen dus eigenlijk ben je gewoon moe savonds na een super leuke gezellige dag ?❤

 14. Simone Molenaar

  (Nog) Gefeliciteerd Laurie!
  Wat een leuke winactie en vraag!
  Ik zou mijn verjaardag willen vieren met Alice Cullen uit de Twilight boeken, omdat ze onwijs goed is in het plannen van feestjes, precies kan zien wat ik leuk vind, en houd van shoppen. Ook zou ik Damon Salvatore uit de vampire diaries boeken wel graag op m’n verjaardag willen uitnodigen. Hij is natuurlijk een beetje the badass maar wel een onwijs lekkerding. Alice heeft het feestje al van te voren gepland, dus ik zou overdag lekker gaan shoppen met Alice voor een nieuwe verjaardags outfit. In de tussentijd kan Damon het eten en drinken halen voor op het feestje. ‘s avonds is het dan tijd voor een feest! Gezellig met al m’n familie en vrienden, en natuurlijk Alice en Damon. Niet een super groot feestje maar wel super gezellig, met een hapje en een drankje. Damon die zorgt voor de nodige (sarcastische) grappen, en goede muziek op de achtergrond. Om het feestje dan aan het eind af te sluiten met een kampvuur en goede verhalen.

 15. Danielle Mertens

  Van Harte Gefeliciflapstaart met je verjaardag! Ik hoop dat die helemaal boektastisch was. Ik vind dat in ieder geval wel van deze actie. Ik zou op mijn feestje Jace TMD uitnodigen en demonen afranselen, hermelien HP om spreuken te leren en te toveren want wie wil dat nu niet kunnen? En Feyre om gezellig te kletsen, bijdehante opmerkingen te verzinnen.

 16. Gefeliciteerd.Mijn verjaardag staat al vaak in teken van fantasy. En als Harry Potter, de Wemels, Hermelien, Katniss, Frodo, Gandalf komen op mijn feest.Zou deze vol zitten van foute truien, grappen, vuurwerk en meer. Ook zou ik graag een paar personage,s uit mijn boeken uitnodigen. Ze zijn een gedachte van mijn eigen fantasy en afgeleid van mensen die ik bewonder.

 17. Hannah

  Ik zou graag mijn verjaardag willen vieren met de familie Wemel en Harry Potter en de squad. Lijkt mij zo gezellig! En magisch! We zouden gaan vliegen op bezemstelen, toveren en nog meer leuke dingen doen

 18. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Leuke vraag ook!
  Ik zou Lara Jane (To all the boys I loved before) uitnodigen, heerlijke baksels om te smullen, zeer origineel ;), maar de Wemel tweeling (Harry Potter) om de boel op stelten te zetten, Brom (Eragon) voor mooie verhalen en voor dans, muziek en gezelligheid het feest houden in de Gouw, alle hobbits zijn uitgenodigd, denk dat Fred en George wel goed op zullen kunnen schieten met twee van de hobbits 😉
  Een gezellige dag vol plezier, verhalen (‘s avonds bij het vuur), lekker eten en vuurwerk om de dag mee af te sluiten. Slaap lekker 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.