Win actie: Win De Nederlandse editie van Everless van Sara Holland!

Posted januari 30, 2018 by Laurie in Win acties / 4 Comments

Hoera! Laurie’s Bookshelf bestaat 1 jaar! En wie jarig is trakteert!

De afgelopen periode heb ik eens diep na zitten denken over een win actie. Welk boek is nou echt tof om te winnen? Ik wist het niet, want er is weer zoveel keuze. Tijd voor een Twitter poll dus. Je kon dus zelf de win actie beïnvloeden. En dat werd gedaan. De opties waren:
• Rijk Van Stormen, deel 5 in De Glazen Troon serie van Sarah J. Maas;
• Het Ongelukproject van Julie Buxbaum;
• Everless van Sara Holland;
• Liberty van Andrea Portes.

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik een stormloop op Rijk Van Stormen had verwacht. Deze eindigde echter op de derde plek in de poll. Liberty eindigde onderaan. Toen ging het nog maar tussen twee titels: Het Ongelukproject en Everless. Daarbij was er een duidelijke voorkeur, een heel duidelijke voorkeur zelfs. Everless stond met stip op nummer 1, dat viel echt niet te ontkennen.

Dus jullie hebben het aan alle stemmers te danken dat er nu een hele mooie win actie voor jullie klaar staat! Een heuse, spoiler vrije, Everless quiz! De quiz bestaat uit vier vragen welke dus géén spoilers bevatten.

De actie loopt tot en met 4 februari. Op 5 februari zal de winnaar worden gekozen en via e-mail op de hoogte worden gebracht. Ik heb helaas nu niet de mogelijkheid om een heel leuk pakketje voor de winnaar samen te stellen. Ik heb hier namelijk hulp bij nodig vanwege mijn visuele beperking. En die hulp is er in februari even niet. Als ik dat wel doe, een pakketje samenstel, krijgt de winnaar Everless pas begin maart opgestuurd en dat vind ik een beetje lullig. Maar niet getreurd, je krijgt het boek netjes thuis gestuurd met een mooi cadeaupapiertje er omheen! Ik bestel hem dus online en laat het direct naar je toe sturen. Volgende keer komt er weer een pakket, dat beloof ik! Het is nu helaas even niet anders en ik wilde mijn blog verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan.

De vraag of je in Nederland of in België woont is dus puur voor mijn eigen administratie en heeft absoluut GEEN invloed op de uitslag van de win actie. Dus lieve Belgische lezers, doe lekker mee! De winnaar wordt random gekozen.

Fraude

Bij mijn vorige win actie heb ik helaas fraude ontdekt. Een deelnemer vulde verschillende formulieren in, maar onder verschillende namen en met verschillende e-mailadressen. Soms zelfs onder dezelfde naam of met hetzelfde e-mailadres. Helaas viel dit nogal op omdat het niet veel voorkomende namen waren en alle formulieren waren identiek. Deze deelnemer heb ik toen direct gediskwalificeerd, want dit is gewoon niet eerlijk. Bij deze win actie zal ik dat dus weer doen bij ontdekking van fraude. Je mag dus maar één keer mee doen! Bij fraude wordt de deelnemer dus in zijn geheel gediskwalificeerd! Hierdoor houden we het leuk en eerlijk.

Wil jij kans maken op Everless? Doe dan hier mee!

Veel succes!

Morgen komt er een terugblik op het afgelopen blog jaar online, want dan is het precies een jaar geleden dat mijn blog online kwam!

Tags:


4 responses to “Win actie: Win De Nederlandse editie van Everless van Sara Holland!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.