Wrap-up | September 2017

Posted October 1, 2017 by Laurie in Uncategorized / 0 Comments

Het is weer oktober. Dat betekent dat het nu toch echt alweer herfst is en dat 2017 zo langzaam op zijn eind loopt. Maar wat bracht de maand september mij? Lees snel verder om daar achter te komen!

1-3 september

Deze paar dagen kwam er heel fijn nieuws voor ons bookjunkies, want op 22 april 2018 is het weer zover: YALFest! Yaaaaaaay zo leuk! Meer informatie volgt nog. Verder las ik Everything Everything godzijdank uit (recensie vind je hier), ging ik een hele dag unplugged, las ik Verder in Iene Miene Mutte en begon ik dan eindelijk in Hof van Doorns en Rozen.

4-10 september

Bah, wat een slecht weer werd het opeens. Deze week heb ik niet heel veel gedaan. Ik schreef wat artikelen, plaatste deze ook en las Hof van Doorns en Rozen uit. Mijn recensie kun je hier vinden. Daarnaast heb ik helaas niet zoveel gedaan.

11-17 september

Deze week had ik mijn eerste acupunctuur behandeling voor mijn extreme vermoeidheid in het najaar. Ik hoop echt heel erg dat dit nou eindelijk eens gaat helpen, want ik word hier eigenlijk een beetje moe van. Daarnaast begon ik in Hof van Mist en Woede en las ik Iene Miene Mutte uit. De recensie kun je hier vinden. Verder heb ik nog wat winterkleding geshopt en het kon nog even, in de zon lunchen. Op een terras. Wel met jas aan uiteraard. Ik maakte ook al een klein begin in Piep Zei De Muis, deel 2 van de Helen Grace serie.

18-24 september

Acupunctuur sessie nummer twee was een feit. Er zijn wat dingen aan het licht gekomen. Daarnaast las ik Hof van Mist en Woede uit (recensie verschijnt op 10 oktober) en belandde ik in een leesdip. Ik ben begonnen in De Voordelen van Onbeantwoorde Liefde, maar het schiet nog niet op. Dit geldt ook voor Piep Zei De Muis.

25-30 september

Deze week was een medisch weekje. Ten eerste ging ik weer naar de acupunctuur en kreeg ik een behandeling waarbij ik 25 uur een bepaald product moet vermijden. Deze week was dat melk en melkeiwitten. Was een heel gepuzzel om te verzinnen wat ik dan kon eten, vooral als ontbijt. Heb iets gevonden, maar echt fantastisch was het niet. Ten tweede kon ik mijn nieuwe steunzolen ophalen. Was er nog tijd om te lezen? Jazeker. Ik las De Voordelen van Onbeantwoorde Liefde uit. Mijn recensie kun je hier lezen. Met Piep Zei De Muis schiet het nog niet zo op. Ik ben begonnen in 13 Reasons Why en deze kreeg ik ook uit. Tenslotte was ik jarig en heb ik lekker sushi gegeten. Zaterdag nog gevierd, maar rustig.

Hoe was jouw maand?

Divider

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.