Wrap-up | juni 2017

June 30, 2017     Laurie     Monthly overviews, Nederlands, Uncategorized, Wrap-up

Juni is alweer voorbij en dat betekent dat de zomer officieel is begonnen. Wat heb ik deze maand allemaal gedaan? Dat lees je in dit artikel.

1-4 juni

In het staartje van deze week las ik The Glittering Court uit en begon ik in Pogingen Iets Van Het Leven Te Maken. Daarnaast kwam op 2 juni het nieuwe album van Halsey uit, Hopeless Fountain Kingdom, en wat is die goed!

5-11 juni

Deze week begon met een heleboel ebooks terugsturen, want deze wilden niet netjes laden. Daarnaast las ik Pogingen Iets Van Het Leven Te Maken uit en ben ik begonnen in The Hate U Give. Op dinsdag ben ik naar de Harry Potter Expo geweest in Utrecht, eindelijk. Hoewel ik het heel vet vond, viel het me stiekem ook een beetje tegen. In de tentoonstelling was het echt heel donker waardoor het merendeel van de foto’s is mislukt. Verder was je er vrij snel doorheen en was alles in de winkel zo duur dat je het eigenlijk al niet waagde om daar iets te kopen. €10 Voor vier chocoladekikkers en een plaatje, €30 voor een sneeuwuil als knuffel en €40 voor een toverstaf. Om maar eens wat prijzen te noemen. Die dag besloot ik ook de handdoek in de ring te gooien wat De Alchemist van Paulo Coelho betreft, want wat een vreselijk saai boek. Ik kwam er niet doorheen, ik verveelde me echt kapot tijdens het lezen. Ben toen ook begonnen met Ik Geef Je De Zon via Storytel, zodat ik weer twee boeken tegelijk las. Donderdag nog een dagje werken in Apeldoorn en dat was het wel zo’n beetje voor deze week.

12-18 juni

Maandag en dinsdag moest ik nog even terug naar kantoor om iets af te maken van stage. Donderdag nog een dagje gewerkt in Den Bosch en toen liet de zomer zijn gezicht al goed zien. Qua lezen ging het eigenlijk best lekker. Ik Las deze week zowel The Hate U Give als Vampire Academy The 10th Anniversary Edition uit. Die laatste ging heel makkelijk omdat ik het verhaal natuurlijk nog goed kende gezien ik het boek pas twee jaar geleden heb gelezen. Ook ging ik weer verder in Ik Geef Je De Zon. Daarnaast maakte ik een klein begin in Harteloos van Marissa Meyer.

19-25 juni

Pfffffff, wat een hitte! Dat is deze week verpakt in één zin. Ja, het was warm en hier op het balkon soms iets TÉ heet. Ik hoorde deze week dat ik mijn stage heb gehaald en dus ben afgestudeerd! Daarnaast las ik Ik Geef Je De Zon uit en ging ik verder in Harteloos. Best jammer dat dat laatste boek me een beetje tegen valt. Oja, dit was ook de week dat de book community massaal kennis maakte met de app Litsy, een bookstagram en Goodreads verpakt in één app. En natuurlijk ben ik weer helemaal up to date met Pretty Little Liars. Nog maar één aflevering te gaan 🙁

26-30 juni

Afgelopen vrijdag kon ik eindelijk het ebook van Levana downloaden. Dat boek heb ik echt als een malle uitgelezen, want Winter was coming! Ik heb Harteloos even aan de kant geschoven, want ik kom er echt met hele grote moeite doorheen. Maandag was het dan zover, Winter kwam uit. Ik, enthousiaste Lunartic, ben gelijk begonnen. Toen de iPad leeg was ook meteen even in Zac & Mia begonnen en die is ook al zo goed! Momenteel lees ik echt als een bezetene in Winter, dus Zac & Mia hebben daar een beetje onder te lijden. Donderdag nog een keer werken in Vlissingen en dat is het wel voor deze week. Zal ik Winter vandaag nog uit krijgen? Aan de ene kant hoop ik van wel, maar dit is wel het einde van The Lunar Chronicles, dus dat is wel zonde.

hoe zag juni er voor jou uit?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.