Wrap-up | juli 2018

Posted August 1, 2018 by Laurie in Monthly overviews, Nederlands, Uncategorized, Wrap-up / 2 Comments

En weer een maand voorbij, het jaar gaat echt bizar snel. Als ik de maand jullie in één woord moet samenvatten, dan is dat heet. Want jongens, wat hadden we zomer!

1-8 juli
De maand begon goed, want op de eerste dag stond er een bookish evenement op de planning en wel dit event. Tevens had ik deze week nog twee leesclubs: de virtuele boekenclub over Pupil en de leesclub bij Boekhandel Van der Meer over Nieuwe Maan. Voor de rest bestond deze week vooral uit werken. Ik las Koningin Van De Schaduw van Sarah J. Maas uit, herlas Cinder uit, begon met het herlezen van Scarlet en las eindelijk Eliza And Her Monsters van Francesca Zappia uit. Die laatste was echt een flinke tegenvaller, vandaar dat ik er ook zo lang over deed. Verder begon ik nog in Nevermoor: Morrigan Crow En Het WonderGenootschap van Jessica Townsend en Het Probleem Met Voor Altijd van Jennifer L. Armentrout.

9-15 juli
Deze week was vooral werken en lezen. Behalve een diner op werk heb ik eigenlijk niet heel veel gedaan en soms is dat ook wel eens een keertje lekker. Ik las deze week Nevermoor uit en datzelfde geldt voor Het Probleem Met Voor Altijd. Ik begon deze week in Wees Onzichtbaar van Murat Isik en las deze dikke pil ook meteen maar even uit. Ik begon daarnaast in zowel Riders van Veronica Rossi, History Is All You Left Me van Adam Silvera als met het herlezen van Cress.

16-22 juli
Deze week begon het al aardig heet te worden. Ik werkte weer drie dagen en had een meet-up van een andere blogklus. Daarnaast kon ik deze week eindelijk naar de kapper, want mijn haar was wel weer heel dik geworden. Ik heb ook weer veel kunnen lezen. Ik las zowel Cress als History Is All You Left Me uit. Ik kwam er deze week ook achter dat Riders en ik niet samen gingen. Verder blijkt een onderbuikgevoel dus nooit te liegen. Ik pakte Een Van Ons Liegt van Karen McManus op, maar besloot dat scannend te lezen, want wow wat een teleurstelling. Zo jammer, want ik was vorig jaar heel excited over dat boek 🙁 . Oh ja, ik begon ook aan Brieven Aan De Duisternis van Brigid Kemmerer. Dit is voor een leesclub eind augustus, maar ik werd gewaarschuwd dat het niet heel makkelijk zou lezen. Dus, op tijd beginnen dan maar. En dan vergeet ik bijna A Darker Shade Of Magic van V. E. Schwab nog.

23-29 juli
Dit was echt niet normaal. Traplopen vond ik zelfs te veel gevraagd, zo heet was het. Ik heb niet veel last van de warmte, maar actief doen zie ik ook niet zo zitten. We werkten volgens een tropenrooster en dat was heel fijn zo vlak voor de zomerstop en met temperaturen die de dertig graden voorbij gingen. Lezen ging niet super lekker deze week. Brieven Aan De Duisternis bleek ook, geheel tegen mijn verwachtingen in, niet mijn boek te zijn. Dus, scannend lezen dan maar. En ja, ik had alles al helemaal goed voorspeld. Zo jammer! 🙁 Ik las deze week geen enkel boek uit, echt niets voor mij. Wel begon ik met het herlezen van Winter, maakte ik een vliegende start in Wie Het Mooist Valt van Sara Novic en las ik verder in A Darker Shade Of Magic. De week eindigde met verkoeling en een leesclub, dikke prima!

30-31 juli
De eerste dagen van mijn vakantie van werk bestonden uit bloggen, lezen, paardrijden en het hebben van een gesprek. Ik las zowel A Darker Shade Of Magic als Wie Het Mooist Valt uit. Recensies van beide boeken verschijnen deze week nog online. Eén morgen, de ander misschien ook of anders vrijdag. Ik begon in zowel Onyx van Jennifer L. Armentrout als The Seven Husbands Of Evelyn Hugo van Taylor Jenkins Reid en deze combinatie van goede boeken is best een dingetje. Want Winter is ook al zo goed.


Hoe was jouw maand?

Divider

2 responses to “Wrap-up | juli 2018

 1. Jammer dat zoveel boeken je deze maand tegenvielen!
  De hitte is ook inderdaad erg irritant de laatste dagen.
  Ik wist in juli meer boeken te lezen dan ervoor, maar helaas niet zoveel als ik had gehoopt.
  Hopelijk gaat augustus wat beter!

  • Laurie

   De laatste boeken van de maand maakten het gelukkig allemaal helemaal goed! Er zaten zeker ook goede boeken tussen hoor, het waren net gewoon die drie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.