Wrap-up | Februari 2018

Posted maart 1, 2018 by Laurie in Gelezen in, Maandoverzichten, Uncategorized / 0 Comments

Februari. De maand van carnaval, extreme kou en het voorjaar dat nog maar niet wil doorkomen. Deze maand was een goede leesmaand voor mij. Februari vloog eigenlijk voorbij. Maar wat heb ik nou eigenlijk gedaan? Nou, lees maar snel verder!

1-4 februari

Deze dagen heb ik niet heel veel spectaculairs gedaan. Ik las Mirror, Mirror uit (klik hier voor mijn recensie), begon in Verdermeer waar ik totaal niet doorheen kwam en welke ik dus na twee dagen aan de kant legde en ik begon in Voor Ik Je Loslaat van Marieke Nijkamp en in Als Ik Blijf van Gayle Forman. Ik viel overigens ook nog in slaap met De Magiër en dat was nou niet de bedoeling. En oja, mijn paardrijbroek was aan vervanging toe, shoppen dus. Ten slotte was ik bijna het hele weekend bezig met het nakijken van de formulieren voor de Everless quiz, want de win actie liep ten einde.

5-11 februari

Deze week had ik weer een meet & greet met werkgevers, deze keer op Schiphol. De banenjacht duurt nog steeds voort en om eerlijk te zijn vind ik het lang duren. Ik ben toe aan een baan, heel erg toe aan een baan zelfs. Deze week las ik zowel Voor Ik Je Loslaat als Als Ik Blijf uit en begon ik in Klikspaan van M. J. Arlidge en in Everless van Sara Holland. Klik hier voor de recensie van Voor Ik Je Loslaat, hier voor die van Als ik Blijf en hier voor die van het geweldige Everless. Want ja, Everless wegleggen was moeilijk en ik had hem deze week dus ook alweer uit. Toen begon ik ook maar direct in De Onverklaarbare Logica Van Mijn Leven. Mijn twee weken alleen thuis begonnen en ik ging nog uit eten. Ik zou het bijna vergeten, maar ik ging voor de tweede keer naar The Greatest Showman. Yay! Op zondag keek ik de film Lucia de B. en ik weet eigenlijk niet zo goed of ik dit nou een goede film vond of niet.

12-18 februari

Deze week was mijn laatste werkdag bij de rechtbank. Ik was daar ad interim en die periode ging snel. Ik las De Onverklaarbare Logica Van Mijn Leven uit en begon in De Nachtegaal. De Nachtegaal las ik deze week ook nog uit, want wat een boek! Voor mijn recensie kun je hier klikken. Tevens kun je mijn recensie van De Onverklaarbare Logica Van Mijn Leven hier lezen. Ik ging deze week weer uit eten (no shame) en lekker een extra keertje paardrijden.

19-25 februari

Deze week gooide ik eindelijk De Magiër toch maar aan de kant. Het zat er al vanaf het begin van het boek aan te komen, maar na 170 bladzijden was ik het spuugzat. Helaas is het geen boek voor mij, ook al is het fantasy. Het is geen YA Fantasy en dat merk je wel. Het is ingewikkeld, langdradig en het taalgebruik was verschrikkelijk ouderwets. En het verhaal sprak me gewoon totaal niet aan. Niets aan dit boek kon me boeien. Aan de kant dus. Ik las deze week zowel Verwoest Me, Breek Me als Klikspaan uit, het was dus toch nog een productieve leesweek. Ik begon deze week ook in Verwoest me en Breek Me, maar deze lezen heel vlot weg. Daarover later in maart meer. Mijn recensie van Klikspaan vind je hier. Mijn twee weken alleen thuis zaten er weer op en ik kon eindelijk naar mijn knie laten kijken. Die zeurt al een tijdje. Gelukkig, of helaas, was er geen oorzaak te vinden. Ik begon eindelijk aan The Vampire Diaries op Netflix en ik sloeg deze week ook eindelijk The Hunger Games open. Vervolgens pakte ik The White Rose op en ik sloot de week af met een leesclub over 13 Minuten. Niet echt mijn favoriete boek.

26-28 februari

Dit was de week van de Siberische kou, brrrrrrrrr. Ik ben er nu wel klaar mee, laat die lente maar komen. Daarnaast was het weer eens tijd voor de tandarts en gelukkig was alles goed. Let’s face it, I got too much time on my hands. Ik heb mijn reading challenge deze week opgehoogd van 50 naar 75 boeken, want ik bleek er dit jaar al 20 te hebben gelezen. Oops! Ik las The White Rose uit en mijn recensie verschijnt morgen. Een boek dat al een tijdje lag te wachten is Verdwenen van Tara Altebrando. Ik las wisselende reviews, dus ik ben heel erg benieuwd. Ik ben in ieder geval al begonnen. Op dinsdag kreeg ik nog leuk nieuws van Harper Collins, ik zit in het review team van Bloed En Beenderen van Tomi Adeyemi. Ik kijk echt heel erg uit naar dit boek. Mijn gevoel zeg dat dit wel eens de klapper van het jaar kan worden, naast Everless en Hof Van Ijs En Sterren uiteraard. Houd hiervoor mijn blog dus in de gaten!

Hoe was jouw februari?


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.