Unboxing: Summer Swap van Kwante In Wonderland

July 6, 2018     Laurie     Entertainment, Nederlands, Uncategorized

Ik lag op een strandbedje bij het zwembad van ons hotel in Tenerife wat te scrollen op mijn telefoon. Opeens zag ik een bericht van Kwante in Wonderland met de aankondiging van de Summer Swap. Ik twijfelde slechts één of twee dagen, maar toen besloot ik me toch in te schrijven. Na maanden van shoppen en wachten was het nu dan EIN-DE-LIJK tijd voor de unboxing. Ben je er klaar voor? Want het is een flinke!

OK, gaan we dan 🙂 Toen ik de doos open maakte, zag ik een soort van zijden doek. Deze doek bleek door de hele doos heen te zitten.

Verder vond ik ook allemaal glitters, dezelfde als in mijn gelukszakje van de Happiness Goeroe 🙂

Vervolgens haalde ik de kaart eruit en mijn lichte vermoedens werden hiermee bevestigd, want ik had al een idee wie mij had toen het pakketje binnen kwam. En echt, die persoon heeft het enorm goed verborgen weten te houden! Want dat leek me best lastig als je in dezelfde leesclub zit hihi 😉

Na de kaart vond ik een brief in braille en op twee hele kleine foutjes (puntjes die iets verder uit elkaar staan) is het helemaal foutloos!

Daarna vond ik een brief met de tekst in gewoon schrift. Zwartschrift zoals dat zo mooi heet.

Daaronder vond ik de bijbehorende CD met uitleg van de goodies en Midnight Sun, welke op mijn lijstje stond. En daarbij nog wat extra leesvoer, kan nooit kwaad 🙂

Toen was daar hetgeen dat ik heel snel uit mijn buurt heb gehaald, want dat was anders zo op. Winegums, yum!

Vervolgens vond ik een Mario sleutelhanger en die is echt heel fluffy.

Een thee set, yay! Met een heel handig blikje! In mijn Secret Santa had ik ook een theepot gekregen, maar het enige onhandige dingetje daaraan is hem schoonmaken. Je moet die echt in de week zetten en laten drogen. Dit blikje kun je gewoon zo afwassen als je losse thee op is. En natuurlijk een thee ei!

Oh ja, en thee. Duh. De Orisha thee van Coffee ‘nd Cookie, welke ik echt heel graag wilde hebben.

Vervolgens vond ik iets wat ik niet op mijn lijstje had staan. Voordeeltje van een swapmaatje uit je leesclub, want ik had het daar best vaak over Bloed En Beenderen. Dus, daar is dan de Orisha kaars van Letters And Lights! Even wachten tot het weer eerder donker wordt, want nu is het echt zonde om deze aan te steken.Dat was dan het hele pakket. Ik ben echt absoluut 100% tevreden met mijn pakket 😀 Uitpakken was trouwens ook al een feestje, want de hele doos zat vol versieringen en de cadeautjes waren eerst in inpakpapier gedaan en daarna nog eens extra ingepakt met kleurige sjaaltjes en doeken.

Hieronder volgt de rest van de foto’s. Ik kreeg het niet voor elkaar om te onderscheiden wat nou wat is, maar ik denk dat alles op zijn plaats valt als je het ziet 🙂
2 responses to “Unboxing: Summer Swap van Kwante In Wonderland

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.