(NL) Bookhaul | september 2018

Posted September 30, 2018 by Laurie in Bookhaul, Monthly overviews, Nederlands, Uncategorized / 0 Comments

Hoest hoest, snotter snotter. Het is eind september en de herfst is ingetreden. Ondanks mijn goede voornemen om deze maand eens niet zoveel boeken toe te voegen aan mijn collectie, is het toch een beetje mislukt. Sowieso kwamen er een paar pre-orders binnen env voor de rest was ik aan het shoppen geslagen op Kindle. Klik op het omslag om direct naar het boek te gaan en het te kopen.

Nederlandse boeken

als eerste kwam mijn pre-order van dit pareltje binnen. Natuurlijk ben ik deze meteen gaan lezen. Sterker nog, mijn recensie staat al online.


Deze zat in de goodiebag van YALFU, maar ik had hem al wat langer op de radar. Heb hem uiteindelijk in ebook gekocht omdat deze zo ontzettend slecht wordt voorgelezen bij Passen lezen, au. Echt cringeworthy. Wordt heel snel vervolgd!


Gister was ik jarig en dit was één van de twee boeken die ik cadeau kreeg. Ga ik ook heel snel lezen!


En dit was boek nummer twee. Ik lees alleen maar positieve recensies, dus ik ben razend benieuwd. See what I did there? 😉

Engelse boeken
Ook qua Engelse boeken heb ik weer een mooi stapeltje mogen toevoegen.


Ook deze pre-order kreeg ik binnen en hier lees ik ook alleen maar positieve recensies van. Wordt ook snel vervolgd!


Ik heb even een aantal boeken van Victoria/V. E. Schwab gekocht. Mijn recensie van City Of Ghosts zou je rond Halloween online kunnen verwachten.


Als laatste kocht ik Daughter Of Smoke And Bone van Laini Taylor. Dit was nog voordat ik in Strange The Dreamer begon en erachter kwam hoe pittig Laini Taylor haar schrijfstijl is. Ik hoop dat deze beter te doen is. Ach ja, voor €1,99,- (op Kindle) maakt het ook niet heel veel uit natuurlijk.


Dit zijn mijn aanwinsten van september. Naar welk boek ben jij het meest benieuwd?

Divider

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.