(NL) Bookhaul | november 2018

November 30, 2018     Laurie     Bookhaul, Monthly overviews, Nederlands, Uncategorized

Het is alweer november en deze maand heb ik me echt ingehouden qua boeken kopen. Ik kreeg een recensie exemplaar binnen voor Hebban en er kwam een Engelse pre-order binnen. Verder kwam ik een boek tegen wat ik eigenlijk wel moest kopen, dacht ik dat ik een boek op een verlanglijstje had staan maar dat bleek niet zo te zijn en heb ik een boek gekocht waar ik spijt van heb. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

Nederlandse boeken

Ik kreeg mijn recensie exemplaar van Origin van Jennifer L. Armentrout binnen. Yes yes yes, eindelijk kan ik me verder in het avontuur van Katy, Daemon en alle andere Luxen storten. Recensie volgt hier vlak voor kerst, eerst het artikel op Hebban.

Door naar een andere mega guilty pleasure, namelijk De Royals van Erin Watt. Ik kocht tijdens Black Friday Verlangen voor slechts €3,99, dat is best een mooie deal al zeg ik het zelf. Ik heb het boek al gelezen en de recensie staat klaar.

Ik was er heilig van overtuigd dat Een Bijna Eindeloze Afstand van Tahereh Mafi op mijn verlanglijstje stond voor de Secret Santa, maar niet dus. Ik kwam er achter toen ik het ging opzoeken voor een The Friday Five artikel. Dat boek moest ik dus toch zelf kopen.

Als laatste kwam ik Een Dag In December van Josie Silver tegen. De hoofdprsoon heeft dezelfde naam als ik, dus deze kon ik niet aan me voorbij laten gaan. Ik ben benieuwd!

Engelse boeken

Ik kreeg mijn pre-order van Let Her Fly van Ziauddin Yousafzai binnen. Mijn recensie kun je al op mijn blog lezen, want dit boek had ik zo uit.

Ik begon in het audioboek van The Raven Boys van Maggie Stiefvater. Ik heb het niet snel, maar dit audioboek trok ik echt heel slecht. Ik besloot het boek dus in ebookvoorm aan te schaffen, want ik was toch benieuwd waarom iedereen zo weg is van deze serie. Oh well, ik heb het boek slechts een halve ster gegeven. Waarom? Dat kun je in mijn (Engelse) recensie lezen. In ieder geval heb ik spijt dat ik dit boek heb gekocht. Jammer, niets aan te doen, kan gebeuren.


Welke boeken heb jij deze maand allemaal aan je collectie mogen toevoegen?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.