Booktag: It’s Christmas!

Posted december 16, 2017 by Laurie in Booktags, Tags & memes, Uncategorized / 1 Comment

Door Nicky van Lovely Time With Nicky werd ik getagd voor deze booktag. Ik heb de naam van de tag alleen wel even veranderd omdat ik de originele naam niet pakkend en duidelijk genoeg vond. Ben jij benieuwd naar mijn antwoorden in deze tag? Lees dan snel verder!

1. Heb je een favoriet boek voor in de winter?

Nee, niet echt. Wel probeer ik er zo veel mogelijk op te letten dat ik geen heel duidelijk zomerboek ga lezen in de winter. En al helemaal niet ga recenseren, want dan sla ik de plank echt volledig mis.

2. Zoek een boek met blauw op de cover.

Deze sla ik over.

3. Welk boek zou je gebruiken als de ster op de Kerstboom?

Uhhhhh geen eentje denk ik. Blijft toch niet staan. Tevens hebben wij een echte kerstboom en meh, liever niet. Oja, ik ga mijn iPad toch niet op de kerstboom zetten? Hoe moet ik dan lezen?

4. Op welke fictieve plek zou je kerst willen vieren?

Heel cliché, maar Hogwarts. Waarom? Kerst is daar best een big deal.

5. Welk personage zou je meenemen op kerstvakantie?

En alweer heb ik geen idee. Wij gaan nooit op kerstvakantie.

6. Noem één boek op je kerst verlanglijstje.

Nadat ik deze tag heb gepubliceerd ga ik Kerst vieren met een van de leesclubs. Op mijn lootje stond iets van een boekenbon. Mocht ik deze ook krijgen, dan ga ik direct The White Rose kopen van Amy Ewing. Of Phobos3 van Victor Dixen. Ik kan niet kiezen. Maar vanochtend kreeg ik ook mijn secret Santa pakket binnen. Ik heb echt helemaal geen idee wat er in zit, maar wie weet! Ik kan denk ik weer lekker boeken gaan shoppen. Oops.

7. Favoriete kerst drankje, -snack en -film?

Uhhhh kerstfilms zijn niet aan mij besteed. Als drankje heb ik niets bijzonders en kerstkransjes zijn natuurlijk altijd goed.

Dat was hem dan. Niet mijn meest favoriete tag, maar wel leuk. Later deze week komt er nog een hele coole tag online die ook iets met kerst te maken heeft.

Natuurlijk mag onze master Secret Santa Kwante deze tag niet missen! Want als er iemand een kerst lover is, is zij dat wel. Daarnaast tag ik een nieuwe blogger, Mariska van The Reading Dog Lover.

Veel plezier met invullen!


One response to “Booktag: It’s Christmas!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.