Bookhaul | juni 2018

Posted June 30, 2018 by Laurie in Bookhaul, Monthly overviews, Nederlands, Uncategorized / 0 Comments

Het is zomer, heerlijk! Juni was de maand van weer veel te veel boeken kopen. Ik heb daar ook al drie van gelezen, dus de schade valt misschien toch nog wel mee. Voor de Nederlandse boeken wordt je door gelinkt naar de Bruna, voor de Engelse naar Amazon. Klaar om ook jouw boekenkast weer aan te vullen?


Om te beginnen was daar de complete Talon Saga van Julie Kagawa als eBook boxset. Ja, daar zit dus ook Inferno in. Ieder boek kost dus nog geen €6, geweldige deal toch? Ik heb Pupil inmiddels al gelezen en wil binnenkort gaan beginnen in Rebel.

Op zaterdag 2 juni was ik naar de signeersessie van Hayley Barker geweest in de Paagman in Den Haag. Dus, Showstopper ging ook in het digitale winkelmandje.

Een boek dat ik echt vijf sterren, hartjes en weet ik wat allemaal heb gegeven is Obsidian van Jennifer L. Armentrout. Echt, koop dat boek en lees het!

Natuurlijk kan De Outcast van Taran Matharu niet ontbreken. Dit is de prequel van de Summoner serie en deze serie is echt geweldig.

Deze maand verscheen bij Blossom Books hun aller eerste Nederlandse uitgave: Heerenstraat En Rozenlaan van carlie van Tongeren. Ik ben oprecht heel erg nieuwsgierig naar dit boek.

Onder het kopje “anderen bekeken ook” bij het vorige boek, kwam Safe Haven van Nicholas Sparks opeens boven water. Dit boek stond al een tijdje op mijn TBR, maar was ik eerst van plan om van de bieb te lenen. Echter wordt deze zo naar voorgelezen dat ik besloot het boek te kopen. Luisteren was echt tenenkrommend.

Het laatste Nederlandse boek wat ik deze maand heb gekocht is Soms Lieg Ik van Alice Feeney. Dit boek maakte me razend nieuwsgierig en de introductieprijs van €4,99 (alleen in de maand juni) gaf de doorslag. Hopelijk valt dit boek mij niet tegen, want dat heb ik de laatste tijd al te vaak gehad.

Op naar de Engelse boeken. De eerste reeks ga ik niet linken, want dat zijn The Lunar Chronicles boeken in het Engels. Ja echt, NO REGRETS. Ik ben zelfs alweer begonnen met het herlezen van Cinder

Voor een leesclub had ik Nieuwe Maan van Sarah Crossan nodig. Ik kon echter geen Nederlands ebook vinden, dus kocht ik hem in het Engels. Inmiddels is deze ook alweer uit en mijn recensie verschijnt op 7 juli.

Because You’ll Never Meet Me is een boek dat ik bij toeval op Goodreads voorbij zag komen. De synopsis sprak mij enorm aan, dus belandde deze in mijn Kindle app.

De klapper van deze maand is toch wel dat ik EIN-DE-LIJK A Darker Shade Of Magic van V. E. Schwab heb gekocht. En niet lang daarna werd bekend dat deze serie in januari 2019 in het Nederlands zal verschijnen. Tuurlijk, heb ik weer?.

Volgende maand mag ik alleen maar Onyx van Jennifer L. Armentrout en Koninginnen van Kendare Blake kopen – naar die boeken kijk ik het meest uit -, eerst die TBR wat leger lezen. Tevens is het even afwachten welk boek ik in mijn summer swap pakket aantref, wordt vervolgd!


Naar welk boek dat jij in juni hebt gekocht kijk jij het meest uit om te lezen?

Divider

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.