Bookhaul | Januari 2018

Posted January 29, 2018 by Laurie in Bookhaul, Monthly overviews, Nederlands, Uncategorized / 0 Comments

Januari is weer voorbij en ik heb toch weer wat meer boeken gekocht dan ik van plan was. Ik kreeg een dikke vette boekenbon van werk voor Kerst, welke ik eens even helemaal heb uitgegeven. #sorrynotsorry. Daarnaast kwamen er nog wat meer boeken op mijn pad, welke ik eigenlijk (nog) niet van plan was te kopen, maar ze riepen me. Als je op de linkjes klikt, kun je de boeken weer direct bestellen. Niet meer bij bol.com, want ik ga overstappen naar Bruna. Een boekhandel. Het zoeksysteem is veel prettiger en je kunt met één klik van paperback naar ebook switchen en andersom. Ben jij benieuwd naar mijn buit van januari? Lees dan snel verder!

Laat ik maar beginnen bij het begin. Ik kreeg mijn kerstgeschenk binnen en daar kocht ik de gehele De Glazen Troon serie van. Behalve het eerste deel, want die had ik al. En het vijfde deel was nog niet uit. Ik kocht dus eerst De Donkere Kroon, Erfgenaam Van Vuur en Koningin Van De Schaduw. Later deze maand kocht ik Rijk Van Stormen en tot nu toe heb ik deze serie dus compleet.
Ik had na de aanschaf van deel 2, 3 en 4 van De Glazen Troon nog wat tegoed over, dus kocht ik het boek Een Huis Voor Hannah. Deze stond al een tijdje op mijn lijstje. Jammer dat je bij Boekkado alleen wel €1,50 per boek meer betaald dan bij een reguliere boekhandel of bij een andere webshop zoals bol.com.
Opeens was daar Het Meisje In Het Ijs van Robert Bryndza. Toen ik de achterflap las, wist ik het zeker. DAT. BOEK. MOET. IK. HEBBEN. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben dus echt heel benieuwd!
Als laatste kocht ik De Tatoeëerder Van Auschwitz van Heather Morris. Ik heb heel veel positieve recensies gelezen en kocht het boek dus meteen. Ook deze hoop ik heel snel te lezen.
Een kleine maar fijne bookhaul deze maand dus!
Divider

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.