Bookhaul | Februari 2018

Posted februari 28, 2018 by Laurie in Bookhaul, Maandoverzichten, Uncategorized / 1 Comment

Een nieuwe maand, nieuwe boeken! Deze maand stonden er al een aantal boeken op de planning, maar een aantal ook niet. Welke boeken heb ik deze maand aan mijn collectie mogen toevoegen? De links leiden je direct naar het boek bij de Bruna.

Het eerste boek wat ik eigenlijk nog op de valreep van januari heb gekocht is Het Ongelukproject van Julie Buxbaum. Deze titel houd ik al sinds de vorige zomer in de gaten en kon ik dus niet laten liggen. Toeval wilde dat het boek direct na verschijning ook nog eens flink in prijs was verlaagd. Ik ben heel benieuwd, want de achterflap klinkt zeer veelbelovend!

Deze maand begon Blossom Books met de Tahereh Mafi Readalong. Ik had echter geen rekening gehouden met Verdermeer, dus deze moest ik nog even aanschaffen. Morgen kun je in mijn maandelijkse wrap-up lezen wat ik van dit boek vond.

Natuurlijk was februari de maand van Everless. Ik heb er hier al veel aandacht aan besteed door middel van een win actie en een recensie, maar ook in deze bookhaul kan Everless niet ontbreken.

Een boek waar ik ook al een hele tijd naar uitkeek is De Onverklaarbare Logica Van Mijn Leven. Tot mijn verrassing kwam deze drie weken eerder uit dan gedacht, dus kon het meteen mee in mijn bestelling.

In diezelfde shopronde kocht ik De Edele van Taran Matharu. Begin dit jaar las ik De Nieuweling en man oh man dat einde. Ik hoop heel snel De Edele te kunnen lezen.

Later deze maand was het tijd voor shopronde nummer twee. Ten eerste was daar Onoverwinnelijk (het vervolg op Onverschrokken), een boek waar ik ook al heel lang op zat te wachten. In het winkelmandje dus!

Ten tweede kwam Hart Van Glas uit. Ook op dit boek zat ik al vanaf begin januari te wachten. Als het aan mij ligt lees ik deze zo snel mogelijk. Maar so many books, so little time is ook op mij van toepassing.

Ik ben pas bij De Donkere Kroon, maar Toren Van De Dageraad is nu ook eindelijk in het Nederlands uit. Hup, ook in het mandje dus!

Een Engels boek wat een tijdje geleden op mijn radar terecht kwam is I Am Thunder van Muhammad Khan. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek. Ook deze hoop ik snel te lezen.

De laatste aanwinst van deze maand is Love, Hate And Other Filters van Samira Ahmed. Ook deze Engelstalige titel kwam een tijdje geleden mijn TBR binnengewandeld en nu heb ik deze ook daadwerkelijk aangeschaft. Ik ben ook heel benieuwd naar deze.

Welke boeken heb jij deze maand mogen toevoegen aan je collectie?


One response to “Bookhaul | Februari 2018

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.