(NL) Recensie: Buddy Tegenbosch – Livestream

Posted June 14, 2019 by Laurie in Nederlands, Reviews / 0 Comments

Livestream van Buddy Tegenbosch stond al een tijdje op mijn leeslijstje, maar het kwam er steeds maar niet van. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe boek Match, dus ik had eigenlijk geen excuus meer om Livestream niet te lezen. Vond ik het boek net zo spannend als de achterkant doet vermoeden?

(NL) Recensie: Buddy Tegenbosch – LivestreamLivestream by Buddy Tegenbosch
Format: Paperback
Genres: Young Adult
Published by Best of YA on September 11, 2017
ISBN: 9789000356973
Also by this author: Oog om oog, Match
Goodreads
three-stars

Hey.Ik ben Rick en ik heb echt de meest bizarre dag achter de rug.In New York. Met Kris.Of eigenlijk: zonder Kris, want ik had haar nog maar net ontmoet of ze was alweer verdwenen. En dan bedoel ik ook echt verdwenen. Vanished.Ik ging haar zoeken.Het werd een absurde zoektocht, een rollercoaster-ride van twintig uur door Manhattan, met een basejump, een drag queen, een camera, een ontvoering, een explosie, een kopstoot, een goksite, nog meer camera’s, en vooral… met Kris.Want het was Kris die me meesleurde in haar vrije val en ik heb het gevoel dat we de grond nog steeds niet geraakt hebben. En dat is great (en spectacular en insane en niet echt slim, maar… lees mijn verhaal, dan snap je wat ik bedoel).

Helaas viel Livestream me tegen. Ik kan het boek niet navertellen en dan gaat er iets niet helemaal goed. Het tempo lag erg hoog en in het begin was alles nog goed te volgen. Vanaf ongeveer een kwart werden de gebeurtenissen steeds vreemder en snapte ik er steeds minder van.

Door het hoge tempo voelde het boek oppervlakkig en soms bizar aan. Waar ging het over? Wat hield die livestream nou precies in? Ik vond het best ongeloofwaardig en snap het nog steeds niet. Nee, dit boek ligt mij niet. Oog Om Oog vond ik een stuk prettiger lezen en was voor mij ook minder verwarrend en chaotisch.

Divider

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.