Recensies, Young Adult

(NL) Recensie: Sabaa Tahir – De Nachtbrenger (Vuur en As #3)

Nadat ik met Kerst Een Fakkel Tegen Het Duister van Sabaa Tahir had gelezen, was het nu tijd om verder te gaan met het verhaal van Laia, Elias en Helène in De Nachtbrenger. Een boek dat ik in het Engels ben begonnen, maar toch in het Nederlands heb uitgelezen. Waarom? Dat vertel ik in deze recensie.

Doorgaan met het lezen van “(NL) Recensie: Sabaa Tahir – De Nachtbrenger (Vuur en As #3)”
Recensies, Young Adult

(NL) Recensie: Sabaa Tahir – Een Fakkel Tegen Het Duister (Vuur en As #2)

In de lente van dit jaar las ik De Heerschappij Van De Maskers, het eerste deel in de Vuur en As serie van Sabaa Tahir. Ik had wat moeite met het boek, het pakte me minder dan ik had gehoopt. In die recensie vertelde ik dat ik wel verder zou lezen in deze serie en dat heb ik ook gedaan. Wel in het Engels, want het luisterboek luistert erg prettig. Het boek pakte mij direct een stuk beter, maar dat betekent niet dat de Nederlandse vertaling slecht is. Dat is deze vertaling namelijk absoluut niet, maar deze serie gaat bij mij gewoon beter in het Engels. Deze recensie is wel in het Nederlands om series consistent te houden.

Doorgaan met het lezen van “(NL) Recensie: Sabaa Tahir – Een Fakkel Tegen Het Duister (Vuur en As #2)”
Recensies, Young Adult

Recensie: Sabaa Tahir – De Heerschappij Van De Maskers (Vuur En As #1)

Al een behoorlijke tijd zat ik te twijfelen of ik de Vuur En As serie van Sabaa Tahir moest lezen of toch links moest laten liggen. Echter hoorde ik zoveel goeds dat ik besloot tot het eerste. Ik dacht beide boeken even snel te kunnen binge readen voor het laatste deel in de winkels ligt. Nou, vergeet het maar. Doorgaan met het lezen van “Recensie: Sabaa Tahir – De Heerschappij Van De Maskers (Vuur En As #1)”