Author: Rebecca Yarros

Read in | February

Posted maart 1, 2020 by Laurie in Boekenpraat, Booktalk, English / 1 Comment

I’m a little later than I’d anticipated, this post was meant to go live this morning at 6AM. However, I have been really busy yesterday and I unfortunately came down with a cold, so this post just wasn’t finished. At the start of February my energy was a bit lacking and therefore I couldn’t read as many books as I wanted. I still haven’t lowered my challenge, but maybe I need to do so. However, I found my reading flow back later this month, only to slump a little bit again at the end. Oh well, let’s look into the books I’ve read in February!

Read More

Tags:


Een flink aantal mini-recensies

Posted augustus 5, 2019 by Laurie in New Adult, Recensies, Roman, Young Adult / 0 Comments

Ik weet niet wat het is de laatste tijd, maar ik blijf achter lopen met recensies. Ik kom er niet aan toe of ik heb gewoon weinig te zeggen over een boek. Vandaar dat ik nu een aantal boeken bij elkaar stop in mini-recensies. Het zijn er best een aantal, dus een lange post. Je ziet ook dat dit niet allemaal toppers waren, wat een beetje kenmerkend was voor mijn afgelopen leesperiode.

Read More

Tags:


(NL) Recensie: Rebecca Yarros – Onverminderd (Flight & Glory #1)

Posted mei 5, 2019 by Laurie in New Adult, Recensies, Uncategorized / 0 Comments

Ik had behoefte aan een new adult en daar was dan Onverminderd van Rebecca Yarros. Dit eerste deel uit de Flight & Glory serie kreeg ik afgelopen jaar voor kerst, maar ik las het nu pas. Het is me zeer goed bevallen. Het is weer eens tijd voor een bullet point review, dus dat ga ik doen bij dit boek.

Read More

Tags: , , , ,


(NL) Recensie: Rebecca Yarros – Wilder (Renegades #1)

Posted maart 9, 2019 by Laurie in New Adult, Recensies / 0 Comments

Het afgelopen jaar werd ik getipt om eens iets van Rebecca Yarros te lezen. Ik kreeg de eerste twee delen van haar Flight & Glory serie voor kerst en kocht Wilder. Wilder stond ook al een tijdje op mijn lijstje, dus het werd tijd. Op Hebban is een online leesclub gaande rondom Wilder en zo gebeurde het dat ik dit boek eerder las dan de Flight & Glory serie.

Read More

Tags: