(NL) Recensie: Julie Kagawa – The Iron Fey

(NL) Recensie: Julie Kagawa – The Iron Fey

Januari stond op de Hebban Young Adult Club in het teken van The Iron Fey serie van Julie Kagawa. We organiseerden namelijk een readalong, omdat sommige van ons deze serie al jaren in de kast hadden staan. Ik was ook erg benieuwd naar deze serie, dus ik deed mee en begeleidde De IJzerprins. Wat vond ik van deze serie? Let op: dit is een recensie van een gehele serie. Hierdoor kunnen er spoilers in dit artikel zitten.

Keep Reading »
(NL) Recensie: Julie Kagawa – Schaduw Van De Vos (Shadow Of The Fox #1)

(NL) Recensie: Julie Kagawa – Schaduw Van De Vos (Shadow Of The Fox #1)

Na de aankondiging dat Julie Kagawa een nieuw boek zou uitbrengen in het najaar van 2018 was ik voorzichtig nieuwsgierig. Ik had nog geen boek van Julie gelezen, maar daar kwam deze zomer verandering in. Ik las namelijk – eindelijk – de eerste twee delen van de Talon serie. Na het lezen van deze boeken werd ik heel erg nieuwsgierig naar Schaduw Van De Vos. Ik las dit boek begin oktober – vlak na de verschijning -, voornamelijk voor mezelf, maar ook voor een Hot Or Not op Hebban. Vandaar dat mijn eigen recensie nu pas hier verschijnt. Keep Reading »

Review: Julie Kagawa – Talon (Talon #1)

Review: Julie Kagawa – Talon (Talon #1)

The Talon saga has been on my radar for a good while now. Therefore, I decided to suggest it for one of the bookclubs and we ended up reading Talon, the first book. I read the book in Dutch and tonight is our book discussion. Keep Reading »