English, Recensies, Reviews, Young Adult

(EN) Review: Jennifer L. Armentrout – The Darkest Star (Origin #1)

When The Darkest Starr by Jennifer L. Armentrout was published in Ocotober 2018, I just finished the third book in the Lux series. I already met Luc and I knew I wanted to read this book. However, I had to wait until I finished Lux, to avoid spoilers. I finished that series in February, so, it was finally time to read The Darkest Star.

Doorgaan met het lezen van “(EN) Review: Jennifer L. Armentrout – The Darkest Star (Origin #1)”
English, Non-fictie, Recensies, Reviews, Young Adult

(EN) Mini-reviews: We Are Displaced // Half-Blood (Covenant #1)

Today it’s time for two mini reviews. After reading the Lux series by Jennifer L. Armentrout, I wanted to try one of her other series. Did I like it as much as I like Lux? But first, I will be stepping out of my comfort zone and review non-fiction.

Doorgaan met het lezen van “(EN) Mini-reviews: We Are Displaced // Half-Blood (Covenant #1)”
Recensies, Young Adult

(NL) Recensie: Jennifer L. Armentrout – Opposition (Lux #5)

Als er een serie is waarvan ik geen spijt heb deze toch geprobeerd te hebben, is het de Lux serie van Jennifer L. Armentrout. Aan al het moois komt een eind, zo ook aan deze serie. Vandaag heb ik de recensie van Opposition voor jullie, het aller laatste deel in deze serie over onze favoriete aliens.

Doorgaan met het lezen van “(NL) Recensie: Jennifer L. Armentrout – Opposition (Lux #5)”
Recensies, Young Adult

(NL) Recensie: Jennifer L. Armentrout – Origin (Lux #4)

Eind november kwam Origin, het vierde deel in de Lux serie van Jennifer L. Armentrout uit. Ik vind deze serie echt geweldig en toen Minca (heb je haar blog al eens bekeken?) op Hebban met het idee kwam om deze serie eens goed te bespreken op de spot van de Young Adult Club was ik hier meteen voor. Ik heb een recensie exemplaar van Origin ontvangen, hiervoor wil ik Zomer & Keuning hartelijk bedanken. Mijn mening wordt hier niet door beïnvloed.

Lees verder
Recensies, Young Adult

(NL) Recensie: Jennifer L. Armentrout – Opal (Lux #3)

Eindelijk is het zover: Opal is uit. We kunnen weer genieten van de avonturen van Katy, Daemon en alle andere Luxen. Omdat het ebook twee weken geleden al beschikbaar was gekomen, heb ik dat al gedaan. En wat een deel zeg! Let wel op: Er zitten spoilers van de voorgaande delen in deze recensie. Doorgaan met het lezen van “(NL) Recensie: Jennifer L. Armentrout – Opal (Lux #3)”

Recensies, Young Adult

Recensie: Jennifer L. Armentrout – Het Probleem Met Voor Altijd

Toen ik hoorde dat Jennifer L. Armentrout ook YA schreef, stond ik nog niet echt te springen. Echter klonk de samenvatting van Het Probleem Met Voor Altijd veelbelovend en besloot ik het boek aan te schaffen. Ik las echter wisselende verhalen, dus stelde het oppakken van dit boek steeds uit. Obsidian kwam er nog even tussen en wat was ik daar blij mee. Doorgaan met het lezen van “Recensie: Jennifer L. Armentrout – Het Probleem Met Voor Altijd”

Recensies, Young Adult

Recensie: Jennifer L. Armentrout – Obsidian (Lux #1)

Toen bekend werd dat de Lux serie van Jennifer L. Armentrout vertaald zou worden, stond ik niet direct te springen. Ik dacht dat het weer een new adult boek zou zijn en ik had nog nooit iets van deze schrijfster gelezen. Immers, new adult sprak met toen niet aan. Wist ik veel dat Jennifer L. Armentrout ook young adult schrijft. Inmiddels weet ik dat wel, door de release van Het Probleem Met Voor Altijd. Deze moet ik echter nog lezen. Maar goed, iedereen blij, dus moet deze serie wel goed zijn toch? Ik kocht het boek en las het sneller dan verwacht. Doorgaan met het lezen van “Recensie: Jennifer L. Armentrout – Obsidian (Lux #1)”