Recensie: Lis Lucassen – Genadeloos

Posted oktober 3, 2019 by Laurie in New Adult, Recensies / 0 Comments

Begin dit jaar las ik Grenzeloos van Lis Lucassen. In augustus verscheen de opvolger: Genadeloos. Was dit boek net zo fijn als zijn voorganger?

Recensie: Lis Lucassen – GenadeloosGenadeloos by Lis Lucassen
Series: California Campus #2
Format: Paperback
Pages: 288
Genres: New Adult
Published by Zomer & Keuning on August 27, 2019
ISBN: 9789401915311
Also by this author: Hitte, Grenzeloos
Also in this series: Grenzeloos
Goodreads
four-stars

‘Genadeloos’, deel 2 in de California Campus-serie van Lis Lucassen, is een heerlijke new adult van Nederlandse bodem. Dani gaat na een moeilijke tijd in Nederland naar California voor een jaar aan de universiteit daar. Door een fout met de studentenhuisvesting ontmoet ze Jax, die zo zijn eigen problemen heeft om mee te dealen. Een schietpartij heeft een goede vriendin van hem het leven gekost, hij kampt met paniekaanvallen en voelt zich kwetsbaar. Dat blijkt hij ook te zijn, want hij wordt smoorverliefd op Dani en kan dat met geen mogelijkheid voorkomen. En als iets kwetsbaar maakt, dan is het wel de liefde. ‘Genadeloos’ is na ‘Grenzeloos’ het tweede deel van Lis Lucassens California Campus-serie, waarin ook nog de novelle ‘Gestrand’ verkrijgbaar is.

In Genadeloos volgen we Jacks, de beste vriend van Thor. Daarnaast volgen we Dani, een Nederlandse uitwisselingsstudente. Door een foutje in de studentenhuisvesting worden Dani en Jacks huisgenoten en dat gaat niet allemaal even soepel.

In dit verhaal is het meisje niet degene die zichzelf weer moet terugvinden, maar juist de jongen. oké, Dani heeft ook haar problemen, maar Jacks is meer beschadigd. Dit heeft alles te maken met de gebeurtenis uit Grenzeloos. Deze gebeurtenis komt terug in Genadeloos. Verder leest het verhaal gewoon weer heerlijk weg en is het een fijne new adult.

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.