Recensie: Jennifer L. Armentrout – Witheet (The Dark Elements #1)

Posted juni 26, 2019 by Laurie in Recensies, Young Adult / 0 Comments

Toen ik vorig jaar de Lux serie las kwa ik erachter dat Jennifer L. Armentrout nog veel meer series heeft geschreven. Een daarvan is vertaald naar het Nederlands en dat is The Dark Elements. Deze maand verscheen er een spin-off van deze serie, dus tijd om de oorspronkelijke trilogie te lezen.

Recensie: Jennifer L. Armentrout – Witheet (The Dark Elements #1)Witheet by Jennifer L. Armentrout
Series: The Dark Elements #1
Format: Paperback
Pages: 416
Genres: Young Adult
on February 25, 2014
Also by this author: Obsidian, Het probleem met voor altijd, Onyx, Opal, Oblivion, Origin, Opposition, Half-Blood, The Darkest Star, Als morgen niet bestaat, Wacht op mij, The burning shadow, Shadows
four-stars

Ik ging met niet zulke hoge verwachtingen deze serie tegemoet. Een andere serie van deze auteur, The Covenant, viel me ontzettend tegen, dus ik was een beetje bang dat The Dark Elements ook niet mijn ding zou zijn. Als je lux echt goed vond is de rest natuurlijk een beetje gevaarlijk. Ik vond Witheet wel goed, maar minder dan Lux.

Het verhaal was, zoals we van Armentrout gewend zijn, vlot geschreven. Alleen vond ik Layla en Roth gewoon niet zo’n leuk koppel en miste ik de chemie tussen die twee. Het spatte niet van de pagina’s. Daarnaast was de actie minder spannend en was het heel snel voorbij wat het allemaal wat gehaast aan liet voelen. Ik ga zeker verder met deze serie, maar het was gewoon net iets minder. Ik heb eigenlijk niet veel over Witheet te zeggen.

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.