Recensie: Ed Sheeran & Phillip Buttah – Ed Sheeran: A Visual Journey

Posted augustus 4, 2017 by Laurie in Biografie, Recensies / 0 Comments

Aan het einde van mijn vakantie las ik de biografie van Ed Sheeran. Dit is een boek dat boordevol tekeningen zit, maar toch is het me gelukt om te lezen. Ik las hem via Passend Lezen, de bibliotheekservice voor blinden en slechtzienden.

Samenvatting van het boek

Het recenseren van biografieën vind ik lastig, dat geef ik direct toe. Wat ik er zo lastig aan vind? Je kunt het moeilijk samenvatten. Dit boek gaat over Ed Sheeran en zijn weg naar succes. Over zijn vroegere jeugd, zijn struggles om te bereiken wat hij nu heeft bereikt enzovoort. Goede vriend Phillip Buttah verzorgd alle illustraties en het laatste hoofdstuk gaat over hem en zijn werkwijze.

Mening

Ik vond het een fijne easy read. Dat is ook precies de reden dat ik Ed Sheeran: A Visual Journey juist op dit tijdstip heb gelezen, het paste precies in mijn laatste vakantiedag. Het boek duurde maar ongeveer vier uur, dus ik had het snel uit. Tevens namen sommige illustraties hele pagina’s in beslag waardoor het dikker lijkt dan het in werkelijkheid is. De illustraties waren goed beschreven, maar ze voegden voor mij niets toe.

Eindoordeel

Dit is een hele korte recensie, maar er valt gewoon niet meer over te zeggen. Het boek leest snel weg, maar valt niet zo op. Wat mij betreft steekt het niet met kop en schouders boven andere boeken uit, maar hangt het ergens in het midden. Ik waardeer Ed Sheeran: A Visual Journey met drie sterren.

Heb jij Wd Sheeran: A Visual Journey al gelezen?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.