Mini-recensies: Hartstocht // Shadows // Reveal Me

Posted oktober 31, 2019 by Laurie in Recensies, Young Adult / 0 Comments

Vandaag heb ik weer een aantal mini-recensies voor jullie. In deze editie bespreek ik drie novella’s, waarvan ik er eentje al in juli las. Ik wachtte echter even met een recensie tot ik wat meer novella’s zou hebben, want er lag er nog eentje te wachten en er kwam er recent nog eentje uit. Kijk je mee?

Hartstocht van Erin Watt

Mini-recensies: Hartstocht // Shadows // Reveal MeHartstocht by Erin Watt
Series: De Royals #3.5
Format: Paperback
Pages: 176
Genres: Young Adult
Published by De Fontein on June 25, 2019
ISBN: 9789026149146
Also by this author: Verleiding, Verraad, Geheimen, Gevaar
Also in this series: Verleiding, Verraad, Geheimen, Gevaar
Goodreads
three-stars

Twee jaar geleden kostte een misstap Gideon het meisje van zijn dromen. Sindsdien worstelt de oudste Royal-broer met de liefde, ook al denkt iedereen dat hij Savannah al lang vergeten is.

Wanneer ze plotseling op de universiteit verschijnt, kan Gideon zich niet meer verschuilen achter zijn stoere voorkomen. Hij is vastbesloten om haar opnieuw voor zich te winnen. Maar Savannah peinst er niet over hem ooit nog een kans te geven.

Een novella over de Royals, count me in! Dat is wat ik dacht toen ik de hele serie uit had en zag dat er nog een novella zou verschijnen. Deze novella gaat over Gideon, de oudste Royal broer. We kregen hem niet veel te zien in de serie, maar eerlijk gezegd leek hij mij ook niet de leukste broer. Dat hij ook niet de leukste broer is bleek wel uit de novella. Hij is wat vlakker dan Reed en Easton en ik vond dit eigenlijk niet zo’n geslaagd deel. Gideon had gewoon geen leuk perspectief en ik vond het allemaal maar wat magertjes. Echt waar, Easton en vooral Reed zijn een stuk leuker.


Shadows van Jennifer Armentrout

Mini-recensies: Hartstocht // Shadows // Reveal MeShadows by Jennifer L. Armentrout
Series: Lux #0.5
Format: Paperback
Pages: 208
Genres: Young Adult
Published by Z&K on June 6, 2019
Also by this author: Obsidian, Het probleem met voor altijd, Onyx, Opal, Oblivion, Origin, Opposition, Half-Blood, The Darkest Star, Als morgen niet bestaat, Wacht op mij, Witheet, The burning shadow
Also in this series: Obsidian, Onyx, Opal, Oblivion, Origin, Opposition
Goodreads
five-stars

Als je de Lux-serie van Jennifer L. Armentrout hebt verslonden – of dat van plan bent – mag je ‘Shadows’ niet missen. ‘Shadows’ is de prequel van de hele Lux-serie, die zich dus afspeelt vóórdat het verhaal officieel begint. Ook in deze 0.5 staat er al heel wat op het spel. Je maakt kennis met Dawson, de broer van Daemon, die verliefd wordt op een mensenmeisje: Bethany. Zij komt erachter dat Dawson een Luxen is. Een relatie is voor hen allebei gevaarlijk, maar dat weerhoudt ze er niet van om met elkaar verder te gaan. ‘Shadows’ is een fantasyverhaal vol humor, romance en suspense.

Dit voelde weer als thuiskomen. In deze novella volgen we Dawson en Bethany en zien we hoe de relatie tussen die twee zich ontwikkelt. Daemon vond ik in dit deel wel een enorme eikel, ik ben blij dat hij in de hoofdboeken van Lux is bijgedraaid.


Reveal me van Tahereh Mafi

Mini-recensies: Hartstocht // Shadows // Reveal MeReveal Me by Tahereh Mafi
Series: Shatter Me #5.5
Format: eBook
Pages: 86
Genres: Young Adult
Published by HarperCollins on October 8, 2019
ISBN: 9780062906274
Also by this author: Vrees Me, Verwoest me, Breek me, Versplinter Me, Vertrouw Me, Heel me, Een bijna eindeloze afstand, Shadow Me, Weersta Me
Also in this series: Vrees Me, Verwoest me, Breek me, Versplinter Me, Vertrouw Me, Heel me, Shadow Me, Weersta Me
Goodreads
four-stars

This fourth companion novella to Tahereh Mafi’s New York Times bestselling Shatter Me series is narrated by fan favorite character Kenji Kishimoto!

The explosive revelations in Defy Me have left readers reeling and desperate for answers. This fourth and final novella in the series will bring readers back to the world of the Shatter Me before the final novel installment hits shelves in winter 2020.

And don’t miss Find Me, the gorgeous paperback bind-up that brings together Shadow Me and Reveal Me in print for the first time!

Sommige mensen zullen wel denken: alweer een novella in deze serie? Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat ook dacht. Want waar zou Kenji het nou helemaal over moeten hebben? Weersta Me wordt immers afwisselend vanuit hem en Juliette verteld. Nou, ik kan je vertellen, er zit wel degelijk een ontwikkeling in deze novella. Deze ontwikkeling is zeer belangrijk voor het slotdeel van deze serie, want het is niet niks. Ik had het niet verwacht, dus ik ben erg benieuwd naar wat het laatste boek in deze serie gaat brengen.


Tot zover mijn mini-recensies.

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.