WWW-Wednesday #48 | 15 juli 2020

July 15, 2020     Laurie     Nederlands, Tags & memes, WWW-Wednesday

Het is weer woensdag, dus tijd voor een nieuwe WWW-Wednesday. Wat heb ik de afgelopen week gelezen, wat lees ik nu en wat ga ik hierna lezen? Omdat ik toch wel een lichterlijke mood reader ben verandert dit nog wel eens.

Wat heb ik gelezen?

Allereerst las ik De kleur van Colorado van Rebecca Yarros uit. Mijn recensie zit in de pijplijn, maar ik loop flink achter. Datzelfde geldt voor Cinder & Ella van Kelly Oram, ook het conceptartikel voor die recensie staat klaar. Ik las dat boek overigens binnen een dag uit.

Vorige week schreef ik dat Dread Nation van Justina Ireland op het eerste gezicht een tof boek was, maar het bleek toch niets voor mij. Ik las het dan ook niet uit.

Wat lees ik nu?

Nu lees ik From blood and ash van Jennifer Armentrout en Hamilton van Lin-Manuel Miranda en Jeremy Mccarter.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik was sowieso al van plan om dit jaar Sorry not sorry van Naya Rivera te lezen, maar haar tragische overlijden heeft dit bespoedigd. Ik wil het boek daarom ook hierna oppakken.

Verder wil ik weer door in de wereld van de Shadowhunters, dus City of Lost Souls van Cassandra Clare is aan de beurt.


Wat is jouw WWW?

4 responses to “WWW-Wednesday #48 | 15 juli 2020

  1. Maartje

    Gisteren las ik twee boeken uit:
    Gevallen dromen van Sarina Bowen en Obsidian van Jennifer L. Armentrout.
    Nu lees ik: This is our story van Ashley Elston, The hero of ages van Brandon Sanderson en Onorthodox van Deborah Feldman.
    Ik hoop te kunnen gaan beginnen in Misverstand in the middle of nowhere van Lis Lucassen (op dat boek wacht ik al enkele weken) en het vervolg op Obsidian ligt ook al klaar.

  2. I have recently put Sorry, Not Sorry on hold through my library. Her death is so heartbreaking. I hope you enjoy your reads <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.