WWW-Wednesday #26 | 18 september 2019

Posted September 18, 2019 by Laurie in Nederlands, Tags & memes, WWW-Wednesday / 1 Comment

WWW-Wednesday is a meme I’ve seen on a lot of blogs, so I have no idea who came up with it first. The purpose of this meme is pretty simple: tell us what you have read last week, what you are currently reading and what you will be reading next. You do so by answering the following questions:

  • What have you read last week?
  • What are you currently reading?
  • What will you be reading next?

Wat heb je de afgelopen week gelezen?

Ik heb me niet helemaal gehouden aan mijn plan van vorige week. Ook heb ik niet superveel boeken gelezen kom ik net achter. Ik begon in The last letter van Rebecca yarros en deze las ik ook uit.

Een boek dat niet op de planning stond, maar wat ik nu al wel las, was The Testaments van Margaret Atwood. Ik was een beetje te nieuwsgierig.

Als laatste, en dat was ik wel van plan, las ik Warcross van Marie Lu.

Wat ben je nu aan het lezen?

Ik ben begonnen met Red Queen van Victoria Aveyard nog een kans te geven. Deze keer lees ik het in het Engels, ik las het ooit in het Nederlands en toen kwam ik niet zo ver. In dit boek hebben ze bijna alle namen vertaald en dat laat het soms wat kinderlijk over komen.

Verder lees ik eindelijk De Genadigen van Margaret Owen, tweede poging. Ik begon met dit boek in het Engels, maar toen kwam ik er niet lekker in. In het Nederlands gaat het een stuk beter.

En, vers van de pers, Het Schaduwjaar van Kim Liggett! Dit boek is wel één van mijn meest geanticipeerde boeken van september, dus dat zit wel goed.

Wat ga je hierna lezen?

Van De Genadigen naar Genadeloos, want het nieuwste boek van Lis Lucassen wil ik dit weekend oppakken, als het weer mooi weer wordt. Het schijnt 25 graden te worden, dus perfect.

Ik wil aansluiten bij de leesclub met Serpent & Dove van Shelby Mahurin op Hebban waarvan de inschrijving nog open staat. Ik weet niet voor hoe lang nog. Daarnaast wil ik nog een ander boek oppakken, maar ik weet nog niet welke.


Tot zo ver, hoe is jouw WWW?

Divider

One response to “WWW-Wednesday #26 | 18 september 2019

  1. Afgelopen week las ik Mooncakes, Versplinterd, Serious Moonlight en De actrice in mij. Op dit moment ben ik bezig in Too Late, Koninginnen en Veel liefs en daarna wil ik gaan beginnen in Izzy + Tristan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.