Totally Didn’t Book Tag

Posted August 27, 2019 by Laurie in Booktags, Nederlands, Tags & memes / 0 Comments

Ik zocht naar een blogpost om vandaag te publiceren, wan mijn oorspronkelijke plan kreeg ik niet af. Ik heb al een tijdje geen book tag meer gedaan en 1 + 1 = 2. Ik vond deze tag bij Madame writer en besloot deze in te vullen. De vragen zijn in het Engels, want deze tag is van origine ook in het Engels.

1. Totally didn’t need to have a sequel/sequels.

Everless van Sara Holland. Het eerste deel vond ik heel goed, maar Evermore is een van de grootste teleurstellingen van het jaar. Als Everless een paar hoofdstukken langer was geweest was het ook goed, Evermore bevatte heel veel saaie en langdradige stukken. Wat mij betreft was dit vervolg overbodig.

2. Totally didn’t need to have more than one point of view.

Eerlijk? De Verminkte Koning van Leigh Bardugo. Ik vond het verhaal van Nina niet heel goed in dit boek passen. Een novella was beter geweest, want nu raakte je steeds uit het verhaal van Nikolai en Zoya.

3. Totally didn’t need to change cover art through the middle of a series.

Hiermee is vast iedereen het met me eens: De Glazen Troon van Sarah J. Maas. Maar echt. De Nederlandse edities passen echt niet.

4. Totally didn’t need a love triangle.

The Mortal Instruments van Cassandra Clare. Het is overduidelijk dat Clary en Simon niet bij elkaar passen als stel.

5. Totally didn’t need this book to be included in this series.

Hartstocht van Erin Watt. Ik vond deze novella echt niets toevoegen aan de gehele serie en Gideon is echt niet de leukste Royal broer.

6. Totally didn’t need a cliffhanger.

Fataal Spel van Chinouk Thijssen. Deze cliffhanger schreeuwt om een vervolg, maar dat staat zover ik weet niet op de planning…..

7. Totally didn’t need to have just one point of view.

Door jou ben ik mij van Hinke van Abbema. Hoewel ik het goed vond zo, had ik liever ook nog vanuit Marouan gelezen, want hij blijft meer op de vlakte.

8. Totally didn’t need that much hype.

The Gilded Wolves van Roshani Chokshi. Ik vond dit boek echt…….. niks. Ik snap de hype niet.

9. Totally didn’t need a relative book reference. (Eg, For example: Hunger Games fan would love Divergent.)

Morrigan Crow van Jessica Towsend. Het leek helemaal niet op Harry Potter en het was gewoon te kinderlijk geschreven vond ik. Je kunt niets vergelijken met Harry Potter.

10. Totally didn’t deserve my time.

Tunnels van Roderick Gordon. Echt, wat een vreselijk slaapverwekkend boek. Jammer dan voor de leesclub, maar dit ging ik niet uitlezen.

Dat was hem alweer, je mag deze tag gerust overnemen!

Divider

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.