(NL) The Friday Five: De dingen waar ik het meest naar uitkijk voor YALFest

Posted April 12, 2019 by Laurie in Nederlands, Tags & memes, The Friday Five / 1 Comment

Het is bijna zover, YALFest! Nog 9 dagen wachten en we mogen weer. Ondanks het feit dat ik nog even moet kijken hoe ik op het station kom (lees: er rijdt geen enkel OV tot 08:00 uur en mijn trein gaat rond 08:20), heb ik er al heel veel zin in! In deze The friday Five laat ik, samen met andere bloggers, zien waar wij het meest naar uitkijken voor YALFest. Deze dingen staan overigens niet op volgorde.

Boeken lezen

Natuurlijk hoort de voorpret er ook bij, want je begint natuurlijk al ruim van tevoren met het lezen van boeken van de internationale auteurs die komen. Nu had ik dit jaar weinig leeswerk, maar het waren toch nog een aantal boeken. Niet alles is me goed bevallen, maar dat geeft niet.

De masterclasses

Dit jaar volg ik een masterclass “interviewen” die wordt gegeven door Chinouk Thijssen. Ik heb het gevoel dat deze masterclass nog vaak in de praktijk toegepast gaat worden, dus kom maar op!

Shoppen shoppen shoppen

Het fijne van YALFest is altijd dat de summer Swap van Kwante in Wonderland dan net op gang begint te komen, dus dat je lekker kunt shoppen voor je lootje, mits je lootje kaarsen, thee of iets anders wilt.

Het interview met Laini Taylor

Dit jaar is er tijdens het avondprogramma een Skype interview met Laini Taylor. Superleuk! Haar boek Zonderling verschijnt op 30 april in het Nederlands.

De gezelligheid

Op zo’n event zie je veel mensen die je anders nooit ziet vanwege de afstand et cetera. Kortom: je komt dus veel bekenden tegen.


Dit is natuurlijk nog lang niet alles. Ga jij naar YALFest en waar kijk jij echt naar uit?

Kijk ook eens bij de andere bloggers voor inspiratie:

The Friday Five is a weekly meme hosted by Joost over at NerdyGekkyFanboy in which bloggers show of a list of five books applying a certain given topic. This meme is originally in Dutch, so are nearly all the participating blogs and prompts.

Divider

One response to “(NL) The Friday Five: De dingen waar ik het meest naar uitkijk voor YALFest

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.