(NL) The Friday Five: Boeken Die Ik In 2019 Sowieso Wil Lezen

Posted January 18, 2019 by Laurie in Nederlands, Tags & memes, The Friday Five / 2 Comments

Daar ben ik weer met een The Friday Five. Het thema van deze week is: boeken die ik in 2019 sowieso wil lezen. Nu heb ik er al een aantal op een rijtje gezet in dit artikel, want hier kijk ik namelijk erg naar uit. Voor dit thema ga ik dus zogeheten “backlist” boeken gebruiken.

Hazelwoud van Melissa Albert

De jojo van mijn TBR. Het boek stond erop, ging er weer vanaf, kwam er weer op, ging er weer vanaf en kwam er weer op. Eén van mijn collega clubleden van de Hebban Young Adult Club is er zo enthousiast over dat ik het nu toch echt eens ga proberen dit jaar.

De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine van Ransom Riggs

Ik moet me schamen, maar deze boeken heb ik nog steeds niet gelezen.

The Cruel Prince van Holly Black

Dit boek heb ik al gelezen en ik schreef daar deze niet zo positieve recensie over. Ik heb besloten dit boek toch nog een kans te geven, want ik hoor enorm goede verhalen over het vervolg. Ik ga dat dan niet meer als audioboek doen, want dat deed ik de eerste keer.

De Tatoeëerder van Auschwitz van Heather Morris

Ik kocht dit boek toen het begin 2018 uit kwam, want ik hoorde hele goede verhalen. Je raad het al, hij staat nog ongelezen op de iPad. Ga ik dit jaar verandering in brengen!

Circe van Madeline Miller

Dit boek gaat ook al een aantal maanden mee op de TBR, maar ik kwam er maar niet aan toe. Nu is er echter een Nederlandse vertaling verschenen en ik denk dat het met dit boek wel verstandiger is als ik het in het Nederlands oppak.


Tot zover de boeken die ik dit jaar sowieso wil lezen. Het is slechts een hele kleine selectie, want het zijn er gewoonweg te veel. Welke “backlist” boeken wil jij dit jaar sowieso lezen?


Kijk ook eens bij de lijstjes van andere bloggers voor inspiratie:

The Friday Five is a weekly meme hosted by Joost over at NerdyGekkyFanboy in which bloggers show of a list of five books applying a certain given topic. This meme is originally in Dutch, so are nearly all the participating blogs and prompts.

Divider

2 responses to “(NL) The Friday Five: Boeken Die Ik In 2019 Sowieso Wil Lezen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.