Bookhaul | juni 2019

Posted June 30, 2019 by Laurie in Bookhaul, Monthly overviews / 1 Comment

De maand juni is weer voorbij en ook deze maand heb ik weer een aantal nieuwe boeken aan mijn collectie mogen toevoegen. Ik kreeg een flink aantal recensie exemplaren binnen en een aantal boeken stonden al een tijdje op mijn lijstje. Kijk je mee?

Nederlandse boeken

De Uitverkorene van Taran Matharu zou eigenlijk al in mei uitkomen, maar het was uitgesteld tot half juni. Ik kreeg dit boek als recensie exemplaar voor Hebban en nu ik dit typ heb ik het net uit. Het is een eerste deel van een nieuwe serie en de wereld en setting zijn heel anders dan die van de Summoner. Meer ga ik er nog niet over zeggen, mijn recensie volgt op 13 juli.

Ook Ziel van het zwaard van Julie Kagawa mocht ik ontvangen als recensie exemplaar voor Hebban. Ik zat heel erg te wachten op dit boek, dus ik ben er erg blij mee. Deze zal ik zo snel mogelijk lezen en als het goed is zal mijn recensie op 26 juli hier verschijnen.

Nog een recensie exemplaar dat ik heb gekregen voor Hebban, Her Royal Highness van Rachel Hawkins. Afgelopen jaar las ik Royals en ik was heel benieuwd naar het vervolg. Deze ga ik ook snel lezen, want ik hoor al goede verhalen. Mijn recensie zal of eind juli, of begin augustus hier verschijnen.

Het laatste boek dat ik ontving voor Hebban is Match van Buddy Tegenbosch. Ook dit boek heb ik al uit gelezen, want het is niet dik en het leest heel snel. Mijn recensie zal medio juli volgen.

De jongen in de gestreepte pyjama van John Boyne is een boek dat ik tot mijn grote schaamte nog niet heb gelezen. Dus toen ik een alert kreeg dat dit boek voor €4,99 verkrijgbaar was had ik natuurlijk geen enkel excuus meer. Ik heb het boek nu dus in huis, maar het nog niet gelezen. Komt snel goed, zeker voor ik Mijn Broer Heet Jessica mag lezen voor Hebban.

Ik heb nog nooit een boek van Vanessa Gerrits gelezen, maar daar ga ik met Hashtag hiernamaals verandering in brengen. De flaptekst sprak me aan enn klonk zeer interessant, dus ik laat me verrassen!

Dutch Venture Publishing heeft nog een Vannessa in haar fonds: Vanessa Thuyns. Haar boek Knetterverliefd klinkt superleuk en is naar mijn idee een hele fijne read voor dit seizoen. Kom maar op!

Naar Momentum van Shelena Shorts ben ik ook heel benieuwd, zeker omdat ik daar wat wisselende dingen over heb gehoord. Ik hoop dit boek snel te kunnen lezen.

The Dark Elements van Jennifer L. Armentrout staat ook al een tijdje op mijn lijstje, en laten de ebooks van deze hele serie nou spotgoedkoop zijn. Witheet is het eerste deel en heb ik ook al gelezen.

Steenkoud is het tweede deel in deze serie.

En Ademloos is het slotdeel.

En we gaan verder met de grootste jojo van mijn TBR: Hazelwoud van Melissa Albert. Nu, na anderhalf jaar twijfelen, heb ik toch besloten dit boek te kopen en te lezen. Mijn recensie verschijnt later deze week.

Op Mijn leven na jou van Katherine Center zat ik al een heel tijdje te wachten. Toen het boek verscheen kocht ik het dus direct, maar ik moet het nog lezen. Gaat snel gebeuren.

Engelse boeken

Deze maand kocht ik slechts twee Engelse boeken en Red, White & Royal Blue van Casey McQuiston is er een van. Ik heb het al gelezen en mijn recensie verscheen gister.

Ik sluit af met een boek waarvan ik was vergeten dat het in de pre-order stond, want dat stond ie al een tijdje. Storm & Fury van Jennifer L. Armentrout is een spin-off van The Dark Elements, dus dit boek zou even moeten wachten. Ik dacht dat ik die serie wel uit zou hebben, maar nee. Binnenkort.


Deze bookhaul is toch groter dan ik in eerste instantie dacht. Welk boek wil jij hiervan heel graag lezen?

Divider

One response to “Bookhaul | juni 2019

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.