Winactie: Win de Nederlandse versie van Heel Me!

Posted april 19, 2018 by Laurie in events, Win acties / 4 Comments

Jongens, ik heb toch zo’n leuke winactie voor jullie! Lees maar gauw verder!Zoals jullie misschien wel weten of hebben gemerkt, ziet mijn blog er anders uit. Dat klopt, want sinds 11 april heb ik mijn eigen domein en host. Waarom? Nou, ik merkte dat mijn blog uit Blogger begon te barsten. Ik had moeite met het vinden van mijn eigen content en als dat gebeurt, is het tijd voor actie. Tevens vond ik .blogspot.com eigenlijk steeds lelijker worden. Ik heb het bloggen ook niet opgegeven na een bepaalde tijd, dus dat is reden nummer drie. Kortom: tijd voor een nieuwe stap!

Vandaag is de dag waarop heel veel Tahereh Mafi fans zaten te wachten: Heel me is uit! Eindelijk! Ik kon zelf ook echt niet wachten en de combinatie eigen domein + Heel Me vond ik een hele mooie reden voor een winactie. Ik heb dus contact opgenomen met Blossom Books en zij hebben een exemplaar van dit geweldige boek voor deze actie beschikbaar gesteld. HET GAAT DUS OM DE NEDERLANDSE EDITIE!

Wat moet je doen?
Nee, deze keer hoef je geen quiz in te vullen. Nee, deze keer mag je je creativiteit aanspreken. Want ja, deze prijs kun je winnen door middel van een schrijfopdracht!

Juliette heeft gedurende de serie iets gehad met zowel Adam als Warner, maar niet met Kenji. Kenji is een heerlijke flapuit en lolbroek en ik ben echt heel erg #teamKenji. Nu komt de opdracht.
Schrijf een romantische scene tussen Juliette en Kenji. Houd hun stijl alsjeblieft in ere, want dat maakt hun scenes zo leuk. Doe dit in het Nederlands en in maximaal 250 woorden en stuur het op via het contactformulier. Je hebt tot 1 mei 23:59 uur de tijd. Daarna zal ik al jullie mooie scenes lezen en de leukste kiezen. Degene die de leukste scene schrijft krijgt van mij een mailtje en krijgt het boek opgestuurd. De winnende scene wordt na het krijgen van toestemming op mijn blog gedeeld!

Dus, wil jij Heel Me winnen en heb jij zin om lekker creatief te schrijven? Doe dan mee met deze actie! Succes en veel plezier met het schrijven van een romantische scene tussen Juliette en Kenji! Ik ben heel erg benieuwd naar jullie stukjes 🙂

Tags:


4 responses to “Winactie: Win de Nederlandse versie van Heel Me!

 1. turtlebookwurm

  Dit wordt zo moeilijk omdat ik juist helemaal voor de vriendschapsband ben!
  Maar wel leuk en origineel 😉

 2. Hanna

  Hey
  ik zou graag deelnemen aan de witactie, maar zou het boek ook opgestuurd kunnen worden als e-book. Dan kan mijn blinde zus, die ook grote fan is van de serie, het misschien ook lezen.

  • Laurie

   Hoi Hanna, dat zou ik dan even moeten overleggen als jij als winnaar uit de bus komt. Maar eerlijk gezegd verwacht ik dat het geen probleem zal zijn. Het ebook is echt nog niet klaar, dus is ook nog niet beschikbaar. Ik wacht er zelf namelijk ook met smart op.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.