Unboxing | Secret Santa In Wonderland 2017

Posted december 25, 2017 by Laurie in events / 1 Comment

First things first: MERRY CHRISTMAS!

Vandaag plaats ik mijn allereerste unboxing ooit. Omdat ik geen boekenboxen bestel, want daar heb ik simpelweg gewoon helemaal niets aan, heb ik dit nog nooit gedaan. Tot vandaag. Ik deed namelijk voor het eerst mee met Secret Santa In Wonderland van Kwante. In deze unboxing ga ik jullie meenemen op de hele reis, van het inschrijven tot het unboxen gisteren. Ik plaats alleen een foto van mijn pakket voor unboxing (bovenste foto) en van mijn cadeautjes na unboxing (onderaan dit artikel). Kijk je gezellig met me mee?

Voorpret

Tot 30 september 2017 kon je je via Kwante haar blog inschrijven om mee te doen met Secret Santa 3.0. Ik geef eerlijk toe dat ik heel lang heb getwijfeld om mee te doen, zelfs tot op de laatste dag. Maar goed, als je het niet probeert, weet je niet of het wat voor je is, dus heb ik me ingeschreven. Op 1 oktober moesten we de lootjes inleveren en op 2 oktober werden deze getrokken. Wow, lekker vroeg! Gelukkig maar, want ik heb andere ervaringen met lootjes trekken.

Toen begon het shoppen voor mijn Santa. Ik kan jullie nog niet vertellen wat ik allemaal heb gekocht, want de Santa’s mogen zichzelf nog niet verraden. Wel heb ik het gefaseerd gekocht. Op deze manier kun je beter beslissen wat je nog in het pakket wilt doen en wat nog binnen je budget past. Stel, je pakket zit al vol en dicht en je vindt toch nog iets leuks? Toch was ik ruim op tijd klaar en heeft mijn pakket twee weken ongeduldig staan wachten voor het verzonden mocht worden. In de unboxing heb ik gezien dat mijn Santa heel erg blij is met het pakket, dus dat is fijn! Missie geslaagd dus!

Unboxing

Op 16 december ging om 08:00 uur ‘s ochtends de bel. Ugh, moet dat nou echt? Ik lig nog lekker warm in bed! Maar hey kijk, de postbode kwam met mijn pakket! Helaas mocht ik het nog niet open maken. Tot gisteren.

Ik besloot dat het gisterochtend wel genoeg was geweest en ging unboxen. Toen ik het cadeau papier van de doos haalde rook ik al iets, maar wat was dat toch? Ik had echt geeeeeeen idee. Tijd om daar achter te komen dus. Ik had de oorzaak niet direct te pakken toen ik de doos netjes openmaakte. Ik was echt heel blij dat ik niet met grof geweld hoefde te scheuren, want er vloog direct al allemaal winterversiering uit. Dat vind ik overigens nu nog steeds overal terug 😉

Het eerste wat ik in de doos vond waren dennenappels en andere kleine winterdingetjes. Deze liggen op het kleed onder de boom. Daarnaast vond ik iets waarvan ik echt totaal niet wist wat het was. Een sneeuwpop? Helaas had dit mysterieuze cadeautje de reis vanuit Wonderland niet helemaal overleefd, wat heel erg zonde is. Het bleek namelijk een zelf gehaakte tomte te zijn, een Scandinavische gelukskabouter.

Het volgende item was een boomhanger. Dat verklaarde het gerammel van het pakket! Deze valt een beetje in het niet in onze boom, dus hij hangt aan de lamp ernaast. Past die ook mooi.

Tijd om de cadeautjes te ontdoen van het papier. Hey, en daar is dat iets dat heel sterk ruikt. Een pot met kruidenthee! Yummmmmmm! Op naar het volgende pakje. Sokken! Ik haat sneeuw en vrieskou, maar nu hoop ik op tenminste één dagje vrieskou, zodat ik deze comfy socks ook echt aan kan. Ze zijn nu helaas een beetje warm.

Volgende. En nog meer thee! De High Warlock thee van Coffee ‘nd Cookie! Ik was al van plan om binnenkort weer eens bij Chantal te gaan shoppen, maar dat is nu dus niet meer nodig. Daarna kwam ik een doosje tegen. Ook weer mooi ingepakt, maar hoefde ik wederom niet te slopen. Het eerste wat ik vond was Engels drop. Die heb ik direct heel goed verstopt, want ik ben niet de enige die dat lust hier in huis. Vervolgens vond ik een potje lippen creme in datzelfde doosje. Dat komt goed uit, want mijn labello is bijna op en ik heb altijd zulke droge lippen. Het laatste wat in het doosje zat was een busje. Mijn eerste gedachte was yay nog meer snoep, maar niets bleek minder waar. Rituals douche gel en ook nog eens mijn favoriete geur! Dat is toeval, want ik had wel Rituals op mijn lootje gezet, maar dat het mij niet heel veel uitmaakte. Ik kan alleen niet tegen Happy Buddha, dus dat had ik er wel bij gezet.

Onderin de doos lag een brief. Deze brief begreep ik in eerste instantie totaal niet, en mijn vader ook niet. Hij hielp me met unboxen namelijk. Want in mijn eentje ging dat helemaal niets worden. Later bleek dat de brief te zijn die bij de High Warlock thee hoort. Ik heb dus een stille hint gekregen en deze stille hint luidt als volgt. “Hey Laurie, breidt je TBR maar weer uit, want de boeken van Cassandra Clare moet je nu toch echt eens gaan lezen.” Nou Santa, je hebt gelijk. Ik was mijn TBR net een beetje aan het tackelen, dus ik wacht nog heel even. Maar City Of Bones is toegevoegd.

Als laatste vond ik een USB stick, welke ik bijna over het hoofd had gezien. Deze lag los in de doos en is best klein. Ik wist in eerste instantie niet zo goed wat ik er mee moest, maar toen kreeg ik een ingeving. Daar was wel een tijdje voor nodig. Ik stopte de stick eens in de laptop. En wat bleek: mijn unboxing was nog niet klaar! Op deze stick stond mijn gedicht, de toelichting van de Tomte en de theetjes en een boek. Uiteraard legaal, geen zorgen. Ik heb het boek “Voor Ik Je Loslaat” van Marieke Nijkamp gekregen. Deze stond nog niet op mijn TBR, maar zag ik al meerdere malen voorbij komen. Het boek krijgt lovende recensies, dus ik ben benieuwd. Ik was erg teleurgesteld door 54 Minuten, vandaar dat Marieke haar nieuwe boek nog niet op mijn TBR stond. Ik ga hem zo snel mogelijk lezen Santa! Het handigst is wel in de winter, in verband met de setting.

Dat was dan mijn pakket, zie hier alles bij elkaar.

Mijn eerste indruk was dat ik vooral een beetje verward was. Ik was namelijk met mijn vader aan het unboxen en hij heeft echt helemaal geen verstand van boeken en bookish items. Begeleidende briefjes waren in dit geval wel handig geweest, zodat de unboxing voor mij minder verwarrend aanvoelde. Alle toelichtingen stonden namelijk op de USB stick en daar zouden we het in eerste instantie niet zoeken. Ik had namelijk nog nooit van een Tomte gehoord en ik heb dus heel lang gedacht dat het een sneeuwpop was haha! Na het vinden van de stick is alles duidelijk geworden en ben ik heel blij met mijn pakket. Dank je wel Secret Santa!

Oja, en wanneer opent de inschrijving voor Secret Santa 4.0 Kwante? 😉

Tags:


One response to “Unboxing | Secret Santa In Wonderland 2017

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.