(NL) Uitslag winactie Schaduw Van De Vos van Julie Kagawa

Posted oktober 7, 2018 by Laurie in events, Win acties / 1 Comment

Zoals jullie weten liep er de afgelopen week een win actie op mijn blog. Deze win actie werd gehouden in het teken van de boekenweek voor jongeren en mijn verjaardag. De prijs is het nieuwste boek van Julie Kagawa, Schaduw Van De Vos. Ik ben deze op het moment zelf aan het lezen en mijn recensie komt begin november online. Dit omdat ik hem, naast voor mijzelf, voor een hot or not op Hebban lees. Maar goed, op naar de winnaar!

Laat ik beginnen met het feit dat kiezen weer erg moeilijk was. Er waren best een aantal reacties en ik had meerdere kanshebbers. Uiteindelijk heb ik al mijn favoriete reacties verzamelt en genummerd. Omdat ik echt niet kon kiezen heb ik een random generator een winnaar laten bepalen. En de winnaar is……

Simone Molenaar! Zij is al op de hoogte gebracht. Maar kom op he, een feestje dat Alice Cullen voor je plant, hoe chill is dat? Hoef je zelf niets meer te regelen, want Alice kan immers in de toekomst kijken en eventuele problemen vroegtijdig opmerken en oplossen.

En dan Damon. Sarcastische Damon Salvatore. Yaaaaaasssss. Kom maar op!

Ik vond de reacties met de Wheasley twins ook echte kanshebbers evenals die  met de andere personages uit de boeken van Julie Kagawa. Als ik nog een tweede exemplaar had gehad had ik zeker ook een nummer 2, want de reactie van Lieze was ook een hele grote kanshebber. Iedereen bedankt voor het deelnemen!

Tags:


One response to “(NL) Uitslag winactie Schaduw Van De Vos van Julie Kagawa

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.