Tag: Ik Als Uitgever

Posted juni 12, 2017 by Laurie in Booktags / 1 Comment

Een paar weken geleden werd ik door Jaike getagd voor deze tag. Als je op de link klikt kun je haar antwoorden vinden. Hoe zou ik het doen als ik een uitgever was? Lees verder en je komt er achter!

Op welk genre zou jij je focussen?

Ik denk wel YA, omdat ik dat op het moment veel lees. Maar ik ben ook niet vies van een thriller hier en daar, dus die zullen er ook tussen zitten.

Ga je per titel of per auteur boeken publiceren?

Ik denk dat het een mix van beiden is. Als een auteur eerst een heel goed boek schrijft en daarna een minder goed boek, dan zou ik voorzichtiger zijn met het mindere boek. Als het een serie betreft, zou ik wel een volledige serie uitgeven. Er is niks zo irritant als incomplete series.

Cover veranderen, yay or nay?

Dat ligt er aan. Als de originele cover veel kritiek krijgt zou ik het zeker in overweging willen nemen. Het oog wil namelijk ook wat 😉

Welke auteurs zou je sowieso willen uitgeven?

Populaire auteurs, maar ik zou ook nieuwe auteurs een kans willen geven.

Welke boeken zouden volgens jou absoluut vertaald moeten worden?

De laatste drie delen van de Bloodlines serie van Richelle Mead. Dit is zo’n voorbeeld van een incomplete serie, de eerste drie delen zijn in het Nederlands, maar de laatste drie dus niet. Vond ik zelf echt heel erg irritant. Uiteraard heb ik de laatste drie delen in het Engels gelezen, want The Indigo Spell had zo’n vette cliffhanger dat ik te nieuwsgierig werd. En duh, deze boekenserie is één van mijn favoriete series.

Ik tag de volgende mensen:
Emmy van Zon En Maan
Lisa van Rose And Books
Nicky van Lovely Time With Nicky
en
Angelica van Feel The Future

 Veel plezier met invullen!

Tags:


One response to “Tag: Ik Als Uitgever

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.