Book tag: Epic Reads

Posted augustus 22, 2017 by Laurie in Booktags / 1 Comment

Ik werd door Kirsen van Boekwereld getagd voor de epic reads booktag. Via bovenstaande link kun je haar antwoorden leze. Ik had geen idee wat ik van deze tag kon verwachten, dus ik ga hem invullen zonder eerst vooruit gelezen te hebben. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan verder!

1. Als je een auteur en een van zijn of haar personages zou uitnodigen, wie zou je dan uitnodigen?

Vraag 1 is meteen al een lastige vraag. Hoe zou ik moeten kiezen? Er zijn zoveel toffe auteurs en personages, kiezen lijkt oneerlijk.

2. Van welk boek hoop je dat de auteur een prequel gaat schrijven?

Kirsten had hier Harry Potter op geantwoord, maar bij mijn weten is daar al een prequel van. Twilight daarentegen niet. Hoe is de familie Cullen in Forks terecht gekomen? Enzovoort.

3. Welke twee personages (niet van hetzelfde boek) zouden een goed koppel zijn?

Wolf en Rose Hathaway. Twee vechters. Hoewel Thorne ook goed bij Rose zou passen, want ze zijn allebei best sarcastisch. Oh wacht, ze hebben nog meer met elkaar gemeen.

4. Als je je favoriete auteur in de bus/trein of waar dan ook zou tegenkomen en je mag maar een ding tegen ze zeggen, wat zou je dan zeggen?

Hmmmm dat is een goede vraag. Ik zou hem/haar sowieso straal voorbij lopen, want ik kan hem/haar niet herkennen natuurlijk.

5. Door welk boek ben je gaan lezen?

Ik las al van kinds af aan. Maar ik denk wel de boeken van Carry Slee en Jacques Vriens. Toen ik moest lezen voor de lijst vond ik dat een ramp, maar ik las wel gewoon door in boeken die ik zelf wilde lezen.

6. Je boekenkast staat in brand. Welk boek zou je redden als dat kon?

Nou, ik moet sowieso mijn iPad/iPhone redden, dus ik heb dan mijn hele boekenkast gered. Lang leve de cloud ?

7. In welke dystopische wereld zou je willen leven en waarom?

In geen enkele dystopische wereld. Die werelden zijn vaak heel oneerlijk. Wat wel heel chill zou zijn, is dat er elementen van de wereld van The Lunar Chronicles in onze huidige wereld zouden komen. Zoals magneetzweeftreinen en hovers. Echt, een hover zou echt zo handig zijn!

8. Wat is het meest geweldige boek dat je hebt gelezen?

Dat is niet te zeggen. Ik geef ze niet voor niets vijf sterren op Goodreads. Kijk daar maar eens en kies zelf ?

Ik tag de volgende bloggers:
Joost van NerdyGeekyFanboy, Frank van Nerdpraat, Monica van My Perfect Booklife en Marleen van Favoritez.

Veel plezier met invullen!

Tags:


One response to “Book tag: Epic Reads

  1. Ik heb even gegoogled naar die prequel. Rowling heeft inderdaad een 800 woorden geschreven prequel op internet en er is nog iemand anders die over de Marauders heeft geschreven maar ik zou het echt leuk vinden als Rowling er zelf een heel boek over schreef. Gewoon omdat het haar wereld is. Helaas heeft ze gezegd dat ze dat niet zou doen maar ja dromen mag. Leuke antwoorden trouwens!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.