WWW-Wednesday #31 | 23 oktober 2019

Posted oktober 23, 2019 by Laurie in Boekenpraat, Booktags / 0 Comments

WWW-Wednesday is a meme I’ve seen on a lot of blogs, so I have no idea who came up with it first. The purpose of this meme is pretty simple: tell us what you have read last week, what you are currently reading and what you will be reading next. You do so by answering the following questions:

  • What have you read last week?
  • What are you currently reading?
  • What will you be reading next?

Wat heb je de afgelopen week gelezen?

Ik ben verder gegaan met Two Dark Reigns van Kendare Blake en die las ik maandag uit. Daarnaast heb ik nog twee boeken van Jennifer Armentrout gelezen, The burning shadow en Shadows. Die laatste las ik op maandag in één moeite door, want dat is een novella en die is dus niet zo dik. Voor mijn doen is dit een magere oogst.

Wat ben je nu aan het lezen?

Op dit moment lees ik Grace and Fury van Tracy Banghart. Dit boek ligt al meer een jaar op de plank en de Nederlandse vertaling is net uit, dus hoog tijd om het op te pakken. Tot nu toe vind ik het verhaal leuk. Simpel geschreven, maar leuk.

Daarnaast lees ik Stalking Jack the Ripper van Kerri Maniscalco. Ik hoor hier veel goede dingen over, maar ik voel hem nog niet echt en schiet al redelijk op.

En dan hebben we Ninth House van Leigh Bardugo nog, dit boek heb ik niet meer opgepakt en ik denk dat ik het maar op de DNF stapel ga leggen. Ik word er ook niet naartoe getrokken.

Wat ga je hierna lezen?

Tja, dat is een goede vraag. In ieder geval Maan, het vijfde deel van De zeven zussen van Lucinda Riley. Verder wil ik de nieuwe Shatter me novella van Tahereh Mafi, Reveal me, er ook nog even tussendoor fietsen zodat ik een paar novella’s heb om te bundelen voor een blog met mini-recensies. En dan? Ik denk dat ik dan wel even zie waar ik zin in heb.

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.