WWW-Wednesday #29 | 9 oktober 2019

Posted oktober 9, 2019 by Laurie in Boekenpraat / 0 Comments

WWW-Wednesday is a meme I’ve seen on a lot of blogs, so I have no idea who came up with it first. The purpose of this meme is pretty simple: tell us what you have read last week, what you are currently reading and what you will be reading next. You do so by answering the following questions:

  • What have you read last week?
  • What are you currently reading?
  • What will you be reading next?

Wat heb je de afgelopen week gelezen?

Allereerst las ik Sterrenlicht van Laini Taylor uit. Over dit deel deed ik langer, maar dat komt omdat ik toen ik Dromendochter las op vakantie was.

Daarnaast las ik The Triumphant van Lesley Livingston. Dit boek lag al maanden op de plank en nu heb ik het eindelijk gelezen. Ik vond dit deel wel de minst leuke van de drie.

Ik las met Maartje The Bookish Life of Nina Hill van Abbi Waxman en eerlijk gezegd viel dit boek me tegen. Het is gewoon een slechte comedy.

Als laatste luisterde ik deze week Ze was 16 van Marlies Allewijn. Deze stond ook al heel lang op mijn Storytel boekenplank, dat was een toevallige ontdekking.

Wat ben je nu aan het lezen?

Gisterochtend kwam Ninth House van Leigh Bardugo binnen en ja, dat boek lees ik nu.

Daarnaast lees ik voor Hebban Drama Queen van Derk Visser. Ik ben heel benieuwd, want ik heb nog nooit iets van deze auteur gelezen.

Wat ga je hierna lezen?

In ieder geval ga ik Shadows lezen van Jennifer Armentrout. Dit is de novelle van de Lux serie en wil ik al een tijdje oppakken.

En nog een boek van Jennifer Armentrout, The Burning Shadow. Deze wil ik ook snel lezen.

En als er dan nog tijd over is, Two dark reigns van Kendare Blake.


Dit is mijn WWW voor deze week. Hoe is die van jou?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.