WWW-Wednesday #24 | 4 september 2019

WWW-Wednesday is een serie die ik bij heel veel bloggers terug zie, dus ik weet niet wie het heeft bedacht. Het is de bedoeling dat je 3 vragen beantwoord:

  1. Wat las je de afgelopen week?
  2. Wat lees je op dit moment?
  3. Wat wil je hierna gaan lezen?

Wat heb ik gelezen?

Ik las eindelijk The Poppy War van R. F. Kuang uit, maar vond het maar meh. Ik weet nu al niet meer wat er gebeurde en dit boek wordt dus ook niet gerecenseerd.

Verder las ik Doet Sneeuw Pijn van Carolien Spaans, dit is een dun boekje dat ik zo uit had. Het is non-fictie, dus krijgt een mini-recensie.

Wat lees ik nu?

Ja ja, het is zover! Ik lees eindelijk Nimmernacht van Jay Kristoff. Dit is een dik boek, dus ik ga niet al te hard.

Daarnaast lees ik Verkikkerd van Lisette Jonkman, maar ik merk nu al dat het niet mijn boek is. Gewoon dat hele studentenleven, een beetje t├ę overdreven allemaal.

Ook lees ik These Divided Shores van Sara Raasch en dit boek leest echt heel stroef. These Rebel Waves ging niet altijd makkelijk, maar dit is echt een stuk erger. Jammer!

Wat wil ik hierna gaan lezen?

In ieder geval Lam van Hannelore Bedert, dan heb ik alle shortlisters gehad.

Ik wil ook meteen doorpakken met mijn #leesuiteigenkast TBR, dus dat wordt Genadeloos van Lis Lucassen of Onbereikbaar van Rebecca Yarros. Hoewel, The Last Letter van dezelfde auteur ligt ook al een tijdje op me te wachten.


Tot zover mijn WWW. Hoe ziet die van jou eruit?

3 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.