WWW-Wednesday #25 | 11 september 2019

Posted september 11, 2019 by Laurie in Boekenpraat / 0 Comments

WWW-Wednesday is a meme I’ve seen on a lot of blogs, so I have no idea who came up with it first. The purpose of this meme is pretty simple: tell us what you have read last week, what you are currently reading and what you will be reading next. You do so by answering the following questions:

  • What have you read last week?
  • What are you currently reading?
  • What will you be reading next?

Wat heb ik de afgelopen week gelezen?

De afgelopen week was niet echt een goede leesweek voor mij. Ik las Nimmernacht van Jay Kristoff uit en dat boek beviel mij goed.

Daarnaast heb ik twee boeken aan de kant moeten leggen: Verkikkerd van Lisette Jonkman en These Divided Shores van Sara Raasch. Deze boeken en ik gingen totaal niet samen, dus dat was jammer.

Verder las ik Lam van Hannelore bedert, een verhaal dat snel leest, maar wat het voor mij niet helemaal was. Mijn recensie kun je hier morgen vinden.

Als laatste las ik deze week eindelijk The Black Key van Amy Ewing, het slotdeel van The Jewel. Dit boek beviel me wel, het bevatte meer actie en spanning dan het vorige deel.

Wat lees je nu?

Ik lees op dit moment The Last Letter van Rebecca Yarros, een boek dat ik al in het Engels had gekocht voordat ik wist dat de vertaling zou verschijnen.

Wat ga je hierna lezen?

In ieder geval Warcross van marie Lu. Ik was helemaal vergeten dat ik afgelopen vrijdag een leesclub zou hebben met dit boek, oeps! Nu ga ik het alsnog lezen. Ik kon toch niet gaan, dus dat scheelt.

Als tweede boek zit ik heel erg te twijfelen. Ik wil een aantal boeken graag lezen, waaronder Nocturna van Maya Motayne. Maar, nu komt ie. Zal ik hem in het Nederlands kopen of de Engelse versie oppakken die voor het grijpen ligt als luisterboek?


Tot zover mijn WWW. Hoe ziet die van jou eruit?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.