WWW-Wednesday #25 | 11 september 2019

WWW-Wednesday is een serie die ik bij heel veel bloggers terug zie, dus ik weet niet wie het heeft bedacht. Het is de bedoeling dat je 3 vragen beantwoord:

  1. Wat las je de afgelopen week?
  2. Wat lees je op dit moment?
  3. Wat wil je hierna gaan lezen?

Wat heb ik de afgelopen week gelezen?

De afgelopen week was niet echt een goede leesweek voor mij. Ik las Nimmernacht van Jay Kristoff uit en dat boek beviel mij goed.

Daarnaast heb ik twee boeken aan de kant moeten leggen: Verkikkerd van Lisette Jonkman en These Divided Shores van Sara Raasch. Deze boeken en ik gingen totaal niet samen, dus dat was jammer.

Verder las ik Lam van Hannelore bedert, een verhaal dat snel leest, maar wat het voor mij niet helemaal was. Mijn recensie kun je hier morgen vinden.

Als laatste las ik deze week eindelijk The Black Key van Amy Ewing, het slotdeel van The Jewel. Dit boek beviel me wel, het bevatte meer actie en spanning dan het vorige deel.

Wat lees je nu?

Ik lees op dit moment The Last Letter van Rebecca Yarros, een boek dat ik al in het Engels had gekocht voordat ik wist dat de vertaling zou verschijnen.

Wat ga je hierna lezen?

In ieder geval Warcross van marie Lu. Ik was helemaal vergeten dat ik afgelopen vrijdag een leesclub zou hebben met dit boek, oeps! Nu ga ik het alsnog lezen. Ik kon toch niet gaan, dus dat scheelt.

Als tweede boek zit ik heel erg te twijfelen. Ik wil een aantal boeken graag lezen, waaronder Nocturna van Maya Motayne. Maar, nu komt ie. Zal ik hem in het Nederlands kopen of de Engelse versie oppakken die voor het grijpen ligt als luisterboek?


Tot zover mijn WWW. Hoe ziet die van jou eruit?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.