WWW-Wednesday #23 | 28 augustus 2019

WWW-Wednesday is een serie die ik bij heel veel bloggers terug zie, dus ik weet niet wie het heeft bedacht. Het is de bedoeling dat je 3 vragen beantwoord:

  1. Wat las je de afgelopen week?
  2. Wat lees je op dit moment?
  3. Wat wil je hierna gaan lezen?

Wat heb ik de afgelopen week gelezen?

Allereerst las ik Laura H. van Thomas Rueb uit. Ondanks dat dit een erg dik boek is, leest het zeer makkelijk en vlieg je er zo doorheen. Mijn recensie verschijnt 9 september.

Vervolgens las ik The Kingdom van Jess Rothenberg uit, een boek dat ik minder goed vond dan verwacht, meer daarover lees je op 2 september als mijn recensie online komt.

Voor een project op Hebban las ik We doen wat we kunnen van Lykele Muus, mijn recensie verschijnt op 16 september.

Eindelijk, ik las De Zwendelprins van Rima Orie. Ook hier had ik hele hoge verwachtingen van, maar deze werden niet helemaal waargemaakt.

In het kader van een uitdaging om alle genomineerden van de shortlist van de Hebban debuutprijs gelezen te hebben voor 15 september las ik De Witte Kamer van Samantha Stroombergen. Het is even geleden dat ik een politie thriller las, maar deze was niet zo spectaculair. Absoluut goed voor een debuut, maar het wist mij niet omver te blazen.

Nog een Hebban project: ik herlas Ik geef je de zon van Jandy Nelson. Ik zat precies op hetzelfde punt vast waar ik in 2017 ook vast zat toen ik dit boek voor het eerst las. Ik moest er wederom even doorheen.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik The Poppy War van R. F. Kuang. Dit boek is dik en voelt ook echt als een dik boek. Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden, maar ik ga in ieder geval niet helemaal mee in de mega hype.

Wat wil ik hierna gaan lezen?

Tja, dat weet ik nog niet precies. In ieder geval These Divided Shores van Sara Raasch, maar misschien begin ik daar pas volgende week aan. De genadigen van Margaret Owen, Nimmernacht van Jay Kristoff en Lam van Hannelore Bedert staan ook op het lijstje. Die laatste in het kader van de shortlist van de Hebban debuutprijs.


Hoe was jouw leesweek en hoe zal jij de WWW vragen beantwoorden?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.