WWW-Wednesday #22 | 21 augustus 2019

Posted augustus 21, 2019 by Laurie in Boekenpraat / 0 Comments

Na een jaar zijn ze weer terug, de WWW-Wednesday blogs! Nu in het Nederlands.

WWW-Wednesday is a meme I’ve seen on a lot of blogs, so I have no idea who came up with it first. The purpose of this meme is pretty simple: tell us what you have read last week, what you are currently reading and what you will be reading next. You do so by answering the following questions:

  • What have you read last week?
  • What are you currently reading?
  • What will you be reading next?

Wat las ik de afgelopen week?

In ieder geval las ik These rebel waves van Sara Raasch uit. De recensie verschijnt morgen. Maandag verschijnt de recensie van Mijn leven na jou van Katherine Center, ook dit boek las ik afgelopen week. Daarnaast begon ik in Shattered van Teri Terry, die ik gisteravond uit las. Dit is het derde deel in de Slated trilogie die ik dus in het Engels lees, want de Nederlandse ebooks zijn nu pas beschikbaar.

Wat lees ik op dit moment?

Ik ben gister begonnen in The Kingdom van Jess Rothenberg en tot nu toe vind ik dit boek best lekker lezen. Hopelijk blijft dat zo. Dit boek komt volgende week in het Nederlands uit, maar ik lees het in het Engels omdat daar een luisterboek van is. Verder lees ik Laura H. van Thomas Rueb, die ik bijna uit heb. Het is een dik boek, maar de hoofdstukken zijn kort en het leest makkelijk door. En tja, het is een beetje laat geworden vannacht, een heel klein beetje maar. Het boek laat zich niet zomaar aan de kant leggen namelijk. Voor een Hebban project rondom diversiteit herlees ik Ik geef je de zon van Jandy Nelson, maar daar ga ik in het weekend even goed voor zitten. Het wordt weer mooi weer.

Wat wil je hierna gaan lezen?

Voor een ander meeleesproject op Hebban ga ik in ieder geval starten met We doen wat we kunnen van Lykele Muus. Ik lees zelden boeken van eigen bodem, dus ik ben zeer benieuwd. Ik ga proberen me aan het leesschema te houden, maar omdat het boek best dun is vind ik dat lastig. Wordt vervolgd! Daarnaast wil ik een boek oppakken dat ik al heel lang wil oppakken: Nimmernacht van Jay Kristoff of De Zwendelprins van Rima Orie. Ik lees meerdere boeken naast elkaar, dus wie weet. Dinsdag komt These divided shores van Sara Raasch uit, dus ik weet niet zeker of ik deze ook al meteen ga oppakken of dat dat later in de week wordt.


Wat las jij, lees jij nu en ga je lezen? En welke moet ik eerst oppakken, Nimmernacht of De Zwendelprins?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.