WWW-Wednesday #27 | 25 september 2019

Posted september 25, 2019 by Laurie in Boekenpraat / 0 Comments

WWW-Wednesday is a meme I’ve seen on a lot of blogs, so I have no idea who came up with it first. The purpose of this meme is pretty simple: tell us what you have read last week, what you are currently reading and what you will be reading next. You do so by answering the following questions:

  • What have you read last week?
  • What are you currently reading?
  • What will you be reading next?

Wat heb ik de afgelopen week gelezen?

De afgelopen week heb ik aardig wat gelezen. Ik las vooral veel boeken uit, maar door het mooie weer – voornamelijk zondag – kon ik twee boeken van begin tot eind lezen.

Allereerst las ik Het schaduwjaar van Kim Liggett. Dit boek kreeg ik dinsdag binnen en ik dook er meteen in. Ik las dit boek deze week ook uit en het is echt een dikke aanrader.

Verder las ik Red queen van Victoria Aveyard uit. Dit boek ging in de herkansing en nu viel het boek beter. Ik las het in het Engels en gaf het in ieder geval meer sterren dan toen ik er in 2017 mee stopte.

Op zondag las ik zowel Genadeloos van Lis Lucassen als Sterrenregen van Colleen Hoover van begin tot eind uit. Het was heerlijk weer, dus het perfecte moment voor deze boeken.

Als laatste las ik De Genadigen van Margaret Owen uit en dat boek was nogal een struggle. Ik had hier veel meer van verwacht, maar werd hevig teleurgesteld. Het was niet mijn boek helaas.

Wat ben ik nu aan het lezen?

Op dit moment luister ik Serpent & Dove van Shelby Mahurin en dat bevalt tot nu toe zeer goed.

Daarnaast lees ik Dorstige rivier van Rodaan Al Galidi en dit boek is even wennen, maar niet slecht.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb werkelijk waar geen idee. Ik denk Sterrenlicht van Laini Taylor en Two Dark Reigns vvan Kendare Blake.


Wat is jouw WWW?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.