Wrap-up | Oktober 2017

Posted november 1, 2017 by Laurie in Boekenpraat, Persoonlijk / 0 Comments

Oktober is voorbij, hallo herfst! Zoals iedere maand is het ook nu weer tijd voor een wrap-up. En deze is stiekem best wel een beetje speciaal, want het is mijn 100e blogpost! Maar wat heb ik deze maand nog meer uitgespookt behalve het toewerken naar deze 100e blogpost? Nou, dit.

1-7 oktober

Deze week heb ik niet superveel spectaculairs gedaan. Ik mocht 25 uur geen vitamine C en ik had een meet & greet met werkgevers in Amsterdam. Tussendoor las ik verder in Piep Zei De Muis, welke ik aan het eind van deze week uit kreeg. Klik hier voor mijn recensie. Daarnaast las ik Wat Jij Niet Ziet van Eric Lindstrom. Deze las ik ook meteen maar even uit en de recensie kun je hier lezen. Vervolgens begon ik dan eindelijk in Hof Van Vleugels En Verwoesting en pakte ik Om Wie Je Bent van Aaltje van Zweden er ook nog even bij.

8-14 oktober

Deze week had ik eindelijk weer eens een boekig event. Ik ging naar de YA borrel van Uitgeverij Q bij Boekhandel H. De Vries in Haarlem. Tijdens deze borrel werd ook de uitslag van de schrijfwedstrijd van Uitgeverij Q bekend gemaakt. De winnaar is Joanny van Craving Pages. Haar boek zal in 2018 worden uitgegeven door Uitgeverij Q. Daarnaast las ik deze week Om Wie Je Bent uit. Klik hier voor mijn recensie. Tevens ging ik verder in Hof Van Vleugels En Verwoesting en begon ik in De Hemel Begint Bij Je Voeten. En uiteraard was deze week de release van Schildpadden Tot In Het Oneindige. Yay, eindelijk! Toevallig was op de releasedatum van het nieuwe boek van John Green ook nog de release van iets anders: De Virtuele boekenclub. We bespraken Cinder. Oja, en ook Riverdale is weer terug, nog meer leuks! Dat ik 25 uur geen suiker mocht, inclusief natuurlijke suikers, is minder leuk, maar nemen we maar voor lief.

15-21 oktober

En toen, opeens, was daar de zomer. Heerlijk lunchen op het terras, in een zomerbroek en met korte mouwen. En zonder jas. Wie had dat nou gedacht zo halverwege oktober, terwijl de blaadjes van de bomen vallen? Op maandag heerlijk op het balkon gelezen, voor de laatste keer dit jaar. Deze week moest ik afscheid nemen van Feyre, Rhys en alle anderen, want Hof Van Vleugels en Verwoesting was uit. De recensie verschijnt op 10 november. Ik ging verder in De Hemel Begint Bij Je Voeten, ik ging nog een keer uit eten en ik begon in Schildpadden Tot In Het Oneindige van John Green. Die las ik twee dagen later uit en ik schreef mijn recensie. Uiteindelijk begon ik ook nog in de nieuwste Tess Gerritsen, Ik Weet Een Geheim.

22-28 oktober

Zondag 22 oktober reed ik voor de lol weer eens een dressuurwedstrijdje. Ik eindigde als 6e van de 8. Verder werd het echt herfst en mocht ik 25 uur geen granen en gluten. Pfffff, wat een drama was dat. Overal zit wel iets van granen in. Maar goed, het was gelukkig maar 25 uur. Ik las De Hemel Begint Bij Je Voeten uit en mijn recensie vind je hier. Ik begon in Rode Koningin in verband met een leesclub op 12 november en ik las Ik Weet Een Geheim uit. De recensie van die laatste lees je hier. Daarnaast begon ik eindelijk aan een project wat ik al een paar maanden voor me uit schuif. Niet omdat ik het niet wil, maar omdat ik er steeds niet aan toe kwam. Harry Potter herlezen, maar dan in het Engels. Deze week ben ik gestart in Harry Potter and The Philosopher’s Stone en ik was echt zo veel vergeten!

29-31 oktober

Ik heb het opgegeven met Rode Koningin, want ik kwam er echt niet doorheen. Er gaat nog een artikel met onderbouwde uitleg hierover komen. Ik ben begonnen in Ach Moedertje van Hugo Borst (wordt niet gerecenseerd) en die is ook uit. Datzelfde geldt voor Harry Potter and The Philosopher’s Stone. Ik ben begonnen in Waar Het Licht Is van Jennifer Niven. Dit boek stond al heel lang op de planning, maar het kwam er steeds niet van. Op 21 november hebben we de volgende editie van de Virtuele Boekenclub en daarvoor gaan we dit boek lezen. Dus uitstellen kan niet meer. Daarnaast begon ik ook eindelijk in De Tweede Dochter van Jodi Picoult. Dat boek ligt zo mogelijk nog langer op mijn TBR, welgeteld een jaartje of 2.

Kortom, een goede leesmaand dus. Hoe was dat voor jou in oktober?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.