(NL) Wrap-up | november 2018

November ligt alweer achter ons. nog één maand en we kunnen dit ook over het jaar 2018 zeggen. Hoe zag mijn november eruit?

1-4 november
Deze week heb ik eigenlijk niet veel gedaan. Ik was een extra dagje vrij en deed de gewone dingen. Op zaterdag ging ik naar de film Bohemian Rhapsody en ik las ook nog wat. Zo las ik Toren Van De Dageraad van Sarah J. Maas uit. Verder las ik nog Darius The Great Is Not Okay van Adib Khorram en begon ik in De Eliminatie van Daniëlle Bakhuis.

5-11 november
Deze week was gewoon een werkweek. Ik kan eigenlijk niet bedenken wat ik nog meer heb gedaan op de doordeweekse dagen. Op de zondag mocht ik Julie Kagawa interviewen voor Hebban en dat was echt heel leuk! Later deze week zal ik hier meer over vertellen. Ik las De Eliminatie uit, begon ik in Dear Evan Hansen van Val Emmich en legde deze ook weer weg, begon ik in Jager van Julie Kagawa en in Let Her Fly van Ziauddin Yousafzai. Die laatste kreeg ik ook uit en toen begon ik in The Assassin’s Blade van Sarah J. Maas.

12-18 november
Wederom een werkweek. Op dinsdag had ik leesclub over De 100. Ik heb dat boek niet uit gelezen, want ik kwam er echt niet doorheen. Op vrijdag had ik zowel een sollicitatiegesprek als een leesclub over Op Het Einde Gaan Ze Allebei Dood van Adam Silvera en ik eindigde de week met een verjaardag op zaterdag en een dressuurwedstrijd op zondag. Ik las The Assassin’s Blade uit en dat gold ook voor Jager. Dit was ook de week waarin ik een boek binnen een dag uit las en dat boek was Verraad van Erin Watt. Daarna begon ik in The Raven Boys van Maggie Stiefvater en in De Gevangen Koningin van Kristen Ciccarelli. Die laatste las ik uit en toen begon ik in Kingdom Of Ash van Sarah J. Maas.

19-25 november
Deze werkweek was chaotisch in verband met het eindfeest van die zaterdag. Ik heb een halve week gewerkt en op zaterdag was er dus feest. Deze week las ik eindelijk The Raven Boys uit. Wat een teleurstelling was dat boek. Ik boekte een flinke vooruitgang met Kingdom Of Ash en ik las zowel Geheimen als Verlangen van Erin Watt. Heerlijk. Als laatste begon ik in List & Leugens van Leigh Bardugo.

26-30 november
Deze week ben ik nog steeds vrij, ik werk alleen donderdag. Ik heb nog wat meters kunnen maken in Kingdom Of Ash, maar ik krijg hem niet uit deze maand. Ik had daar stiekem wel op gehoopt, dus dat is jammer. Maar goed, het is echt een heel dik boek en ik ben al over de helft. Wel las ik List & Leugens uit en begon ik in Ondergedoken van Liza Marklund. Van dat boek zal geen recensie verschijnen.


Tot zover mijn november. Hoe was jouw maand?

Geef een reactie

Post comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.