Wrap-up | mei 2018

Posted juni 1, 2018 by Laurie in Boekenpraat, Persoonlijk / 0 Comments

Mei is voorbij en vandaag is dit mijn tweede artikel op mijn blog. Met The Friday Five waaraan ik sinds kort mee doe schuiven sommige dingen een beetje op. Mei was vooral heel erg warm en vrij productief. Dit maakte ik deze maand allemaal mee.

1-6 mei
De eerste dag van mei had ik meteen een oriëntatiegesprek voor een eventuele baan. Er hing een boom in de bovenleiding van de tram, dus met wat kunst- en vliegwerk ben ik er toch gekomen. Die dag kwam ook de Engelse versie van Hof Van Ijs En sterren van Sarah J. Maas uit en die kon ik niet laten liggen. Mijn recensie vind je hier. Tevens gooide ik Ready Player One van Ernest Cline aan de kant, het lag mij gewoon niet. Ik begon toen in Versplinterd van Dani Atkins. Voor een leesclub las ik De Vrouw In De Kooi van Jussi Adler-Olsen en die las ik lekker in het zonnetje uit. Mijn recensie staat hier. Want laten we eerlijk zijn, de zomer kwam tevoorschijn. Nadat ik bovengenoemd boek uit had, begon ik in Hate List van Jennifer Brown.

7-13 mei
Waar het in het begin van de week nog zulk mooi weer was, was het de laatste dag van de week gewoon ronduit koud. Ik las Hate List uit en schreef er deze recensie over. Het lukte me ook om Versplinterd uit te krijgen en te recenseren. Datzelfde gold voor Anna & The French Kiss. Deze las ik binnen 2 dagen uit. Op 12 mei ging ik met mijn beste vriendin naar de Ctalents Diamond Awards. Zij als gast, ik als blogger. Mijn artikel hierover kun je hier lezen. Ten slotte begon ik nog in 2 boeken: De Heerschappij Van De Maskers en Amal Unbound. Oh en ik keek Coco, maar vond die eigenlijk niet zo leuk. Moana vond ik stukken leuker.

14-20 mei
Deze week, tsja. De minst warme week van de maand, sollicitatiegesprekken gingen niet door door treinleed en voor de rest veel gelezen. Maandag had ik leesclub over het boek van Jussi Adler-Olsen en las ik Amal Unbound uit. Ik begon in Gefeliciteerd, Leonard Peacock van Matthew Quick, maar legde die ook alweer vrij snel weg. Ik kon eindelijk beginnen in Heel Me van Tahereh Mafi en dat deed ik dus. Het lukte me om de dikke pil De Heerschappij Van De Maskers uit te krijgen en ik was minder enthousiast dan verwacht/gehoopt. Hier kun je lezen waarom.

21-27 mei
Daar was ie dan, de zomer. Ik ging karten in een duokart en vond het stiekem toch wel een beetje eng. Verder las ik Brainwash van Carry Slee, maar legde deze al heel snel weer weg. Jammer. Ik las Heel Me uit en recenseerde deze. Donderdag ging ik naar Di-rect in het Paard en verder heb ik deze week niet heel veel meer gedaan. Behalve lezen, bloggen en 13 Reasons Why kijken. Ik las Joodse Buren van Maria Boonzaaijer binnen drie dagen uit en begon in Het Ongelukproject van Julie Buxbaum en in Sky In The Deep van Adrienne Young.

28-31 mei
Pfoeh, deze week was het heet! Ik had maandag dus een sollicitatie en had een lange broek en dichte schoenen aan. Niet te doen. Ik werd er echt niet lekker van. Thuis meteen maar even een glas water met twee flinke scheppen suiker gedronken en toen ging het wel weer. Ik las Het Ongelukproject uit, ging verder in Sky In The Deep en begon in De Fixer van Jennifer Lynn Barnes. Misschien, als het straks niet meer zo hard regent, toch weer eens naar de sportschool? Met die hitte ben ik niet gegaan.

Hoe was de maand mei voor jullie?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.