Wrap-up: Mei 2017

Posted mei 31, 2017 by Laurie in Boekenpraat, Persoonlijk / 0 Comments

Ik ga voor het eerst een wrap-up doen van een maand in plaats van weekoverzichten. Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, ben ik daar in april mee gestopt. Simpelweg omdat mijn weken steeds dezelfde structuur hadden. Benieuwd wat voor maand mei was? Lees  dan verder!

1-7 mei

Deze week las ik 54 Minuten van Marieke Nijkamp uit en keek ik 13 Reasons Why af. Daarnaast had ik 2 extra vrije dagen en begon ik aan Scarlet.

8-14 mei

Dit was mijn eerste volle werkweek sinds half april. Toch lukte het me om Scarlet uit te lezen. Verder ging ik twee keer uit eten, waarvan één keer bij La Cubanita. Dat was een tijdje geleden. Daarnaast was het moederdag en begon ik in Cress. Ook eindigde Riverdale deze week. Deze serie eindigde met een enorme cliffhanger. Het songfestival was ook deze week, maar daar heb ik niet naar gekeken.

15-21 mei

Deze week was de eerste dag waarin de temperatuur de 31 graden bereikte. Laat dat toevallig op mijn thuiswerkdag geweest zijn, heerlijk! Dit was de week dat ik Cress uit las (in de zon op het balkon!) en in Het Geheugenboek begon. Ook heb ik aflevering 1 van The Crown gekeken. Daarnaast bestond de week uit werken en mijn stageverslag afmaken. Wat een klus was dat, het was eigenlijk een dossier. Oja, en ik deed een poging om De Alchemist van Paulo Coelho te lezen, maar daar ben ik niet verder mee gegaan. Nog niet in ieder geval.

22-28 mei

Doordat ik de vorige week amper in Het Geheugenboek heb kunnen lezen, heb ik dat deze week gedaan en heb hem ook uit. Verder was het een gekke week. Maandagavond was er de aanslag in Manchester en woensdagavond zou ik zelf naar het concert van Anouk gaan. Ik ben ook gewoon gegaan, had daar geen raar gevoel bij. Naar huis komen was een ramp met alle voetbalfans die vanuit het centrum van Amsterdam naar huis moesten. Overvollle treinen waar je niet eens meer in kon stappen was het gevolg. Met de taxi naar huis dan maar. Daarnaast was het vanaf donderdag opeens heel erg zomers! Ik ben begonnen in The Glittering Court, dit viel mooi samen met de Readathon van Blossom Books. Temperaturen van rond de 30 graden nodigen uit om een bezoekje aan de Ikea te brengen en wat was het daar heerlijk rustig! Met lege handen naar huis, want mijn halve kast is nog niet leverbaar, pas in juli/augustus. Hij is nogal nieuw.

29-31 mei

Maandag was het nog mooi weer, dus lekker lezen op het balkon. Ik keek weer, zoals iedere week, de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars en heb nog steeds geen flauw idee wie Uber A nou is. Ik moet echt nog weer verder met The Crown, maar had er geen zin in. Dinsdag keek ik eindelijk La La Land en ik snap die hype rond die film echt niet. Zo leuk en spectaculair vond ik hem niet. Was een fikse tegenvaller. Ik ben blijk dat ik hem voor €4,99 heb gehuurd op iTunes en dat ik daar niet ruim het dubbele aan heb uitgegeven om hem in de bios te zien. The Glittering Court is nog niet uit, maar dat lukt hopelijk deze maand nog. En vandaag ga ik iets heel leuks doen, maar weet niet of ik daar al iets over los mag laten. Voor de zekerheid doe ik dat dus maar niet.

Al met al een redelijk drukke maand. Helaas maar 3 boeken echt uit gelezen, wat wel jammer is. Geen serie echt gekeken, maar ik kan niet echt veel goede series meer vinden lijkt wel. Ik kan me echt niet meer vastbijten in een serie en echt flink binge watchen, wat ik vorig jaar wel kon. De laatste twee seizoenen van Penoza liggen ook al een paar maanden te wachten, maar kan me er ook niet echt toe zetten. Waar het vandaan komt weet ik niet.

Hoe was de maand mei voor jullie?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.