Wrap-up | Maart 2018

Posted april 1, 2018 by Laurie in Boekenpraat, Persoonlijk / 0 Comments

Allereerst wens ik jullie allemaal een vrolijk Pasen!

Het is april, de lente hangt nog niet echt in de lucht, maar het eerste kwartaal van 2018 is alweer voorbij gevlogen. Ook de afgelopen maand zat weer propvol met leuke boeken en leuke dingen. Kijk je met me mee?

1-4 maart

Goh, wat is het koud zeg! Brrrrrr. Een gevoelstemperatuur van -15 is niet mijn ding. Upside: in mijn Secret santa pakket zaten comfy socks en die kon ik nu dan eindelijk een keertje aan. Want die warmte had ik overdag echt wel nodig aan mijn voeten. Deze week ben ik vooral niet heel veel naar buiten geweest, want het was mij echt iets te koud. Ik las deze week Verdwenen van Tara Altebrando uit. Je kunt mijn recensie hier lezen. Mijn favoriete boek is het niet helaas. Tevens las ik binnen een een uurtje Versplinter Me uit en ging ik verder in The Hunger Games (overigens wel in het Nederlands). Op zondag was het weer tijd voor een dressuurwedstrijd en goddank werd het toen weer wat aangenamer buiten. Want in de kou op je paard zitten en wachten na het inrijden is geen pretje.

5-11 maart

Wat heb ik deze week allemaal gedaan? Blijkbaar niet zo veel, want ik heb niet echt meer een idee. Wel had ik een training die wegens ziekte was verzet. Ook liet de lente haar gezicht even zien en daarmee braken ook de pollen uit. Loopneus, jeukende ogen, dorst, droge mond, alles dus. Ik begon in Vertrouw Me en deze las ik een paar dagen later ook meteen uit. Mijn mega review van de gehele Touching Juliette serie kun je hier lezen. Ik ben gestopt met The Hunger Games, want ik vond er echt niets aan. Ik begon in Moordspel van Cis Meijer, want YALFest komt er aan. Over YALFest gesproken, Tomi Adeyemi komt ook. Deze week ontving ik mijn recensie exemplaar van Bloed En Beenderen en nadat ik Vertrouw Me uit had, begon ik meteen in deze.

12-18 maart

De Siberische Beer kwam toch nog even buurten deze week, maar wel pas in het weekend. Ik had daar echt geen zin meer in. De rest van de week was ik vooral allergisch en dat is niet fijn. Maar, ik heb wel op het terras kunnen lunchen! Ik mocht na weken weer langs bij de acupunctuur en had mijn laatste NAET behandeling. Dat betekende dus 25 uur alle kruiden vermijden en dat ging op zich best wel oké. Op dinsdag hadden we weer een virtuele boekenclub en we bespraken De Magiër. Echt niet mijn boek, want ik heb het vrij vlot weggelegd. Ik las zowel Bloed En Beenderen als Moordspel uit. Mijn recensie van Bloed En Beenderen vind je hier en die van Moordspel hier. Toen deze boeken uit waren begon ik in Bijna Echt Gebeurd van Liane Moriarty. Met de virtuele boekenclub gaan we in april het boek Aan Niemand Vertellen van Simone Van der Vlugt bespreken. Dit was een boek wat ik heel snel uit had en mijn recensie vind je hier. Want ja, het duurde slechts drie dagen. Tenslotte pakte ik De Prins & De Lijfwacht, een van de extra boekjes van De Selectie van Kiera Cass erbij.

19-25 maart

Deze week was de week van het Marissa Meyer event, yay! Ik had het geluk haar twee keer te kunnen ontmoeten en mijn uitgebreide verslag kun je hier lezen. Voor de rest heb ik deze week niet heel veel meer gedaan, op een verjaardag na dan. En paardrijden uiteraard, maar dat doe ik wekelijks. Ik las De Prins & De Lijfwacht uit, maar deze heb ik (nog?) niet gerecenseerd. Misschien komt dat nog als ik ook het andere boekje uit heb. Ik deed een poging om De 100 van Cass Morgan te lezen aangezien ook zij naar YALFest komt, maar ik strandde na 50 pagina’s. Dit is totaal niet mijn boek. Ik begon toen maar in Wij Leugenaars van E. Lockhardt, welke ik ook alweer uit las. Deze recensie vind je hier. Daarna begon ik dan EIN-DE-LIJK in De Donkere Kroon van Sarah J. Maas, want YAY CELAENA! Op de valreep van deze week las ik Bijna Echt Gebeurd uit en die recensie lees je hier.

26-31 maart

Een rustig weekje deze week, maar ach. Ik begon in I See London, I See France en las het uit, maar van harte ging dat niet. Dit boek verschijnt binnenkort in het Nederlands en mijn recensie verschijnt op 03-04. Laat ik voorop stellen dat ik dit boek via Storytel heb geluisterd, dus dat ik GEEN recensie exemplaar heb ontvangen. Misschien maar goed ook. Tevens las ik De Donkere Kroon uit en holy shit! Klik hier voor mijn recensie. Daarnaast las ik Een Jihad Van Liefde van Mohammed El Bachiri. Een dun boekje over iemand die zijn vrouw heeft verloren tijdens de aanslagen in Brussel op 22 maart 2016. Dit wordt een mini recensie en verschijnt op 05-04. Nadat ik deze ook uit had, begon ik in de Edele van Taran Matharu, want ik ben heel benieuwd hoe het nou verder gaat met Fletcher. Een ander boek dat al een tijdje heel hoog op mijn lijstje staat is They Both Die At The End van Adam Silvera. Ook dit boek komt in april in het Nederlands uit en wederom luister ik hem in het Engels via Storytel. Een recensie komt nog voor de Nederlandse release datum online!

Hoe was jullie maart?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.