Wrap-up | juni 2018

Oh help, het is alweer de laatste avond van juni en ik moet mijn wrap-up nog schrijven! Deze gedachte ging door mij heen voordat ik dit allemaal typ. Want ja, zo snel gaat de tijd echt. Wat heeft de maand juni mij allemaal gebracht?


1-3 juni
Deze dagen heb ik niet heel veel gedaan. Ik moest toch nog even een korte broek hebben en op zaterdag ging ik naar de signeersessie van Hayley Barker in de Paagman in Den Haag. Dit viel eigenlijk een beetje tegen. Het was echt enorm rustig en feitelijk was het alleen maar in de rij staan, boek signeren en klaar. Niets eromheen. Zo jammer! Deze dagen las ik Sky In The Deep van Adrienne Young uit, klik hier voor mijn recensie. Ik sloot de week af met een leesclub (heerlijk in de tuin!) en begon ik in Nooit Meer van Colleen Hoover.

4-10 juni
Dit was een beetje een naar weekje. Ik moest naar de dokter, miste mijn afspraak (ik dacht dat deze woensdag was, maar dat bleek dinsdag te zijn) en werd niet lekker op de behandeltafel. Tuurlijk, daar heb ik altijd last van. Daarnaast zou er een schade expert langs komen en ik heb de hele dag voor Jan Lul zitten wachten. Want, je raad het al, deze kwam niet. Ik was best wel geïrriteerd en dat is zacht uitgedrukt. Verder las ik goddank eindelijk De Fixer uit, want dat boek viel me echt enorm tegen. Zo erg zelfs dat ik er niet eens een recensie over ga schrijven. Gelukkig beviel Nooit Meer van Colleen Hoover mij een stuk beter. Deze las ik dan ook uit en recenseerde deze. Tevens las ik De Doodsvogel van Samuel Bjork, maar ook deze viel me ietwat tegen. Ik schreef er deze recensie over. Oja, en ik ging ook nog door mijn voet deze week. Pfff…. Ten slotte begon ik nog in zowel Onoverwinnelijk van Lesley Livingston als in Mijn Hart En Andere Zwarte Gaten van Jasmine Warga.

11-17 juni
Ladies and gentlemen, I got a job! Oké, een werkervaringsplaats, maar dat is in mijn geval wel slim. Brede studie, weinig/geen (relevante) werkervaring. Ik doe nu de communicatie bij hetzelfde bedrijf waarvoor ik mijn scriptie heb geschreven. Deze week had ik het gesprek, ik begon nog niet meteen. Verder had ik nog een informatie bijeenkomst bij mijn voorgaande werkplek. Dit in het kader van de participatiewet en ik was aanwezig omdat ik voor een groot gedeelte heb mee geholpen aan de organisatie tijdens mijn ad interim functie daar. Verder had ik nog twee etentjes en was het best een prima leesweekje. Ik las Onoverwinnelijk en Mijn Hart En Andere Zwarte Gaten uit. Ook begon ik in zowel Mijn Mooiste Herinnering Eindigt hier van Eric Lindstrom (geen recensie) en Talon van Julie Kagawa (recensie volgt 3 juli) en ik las beiden uit. Ik begon eindelijk in The Gentleman’s Guide To Vice And Virtue van Mackenzi Lee, wordt vervolgd.

18-24 juni
Op 18 juni ging ik naar het concert van Demi Lovato in Amsterdam. Het was kort, maar krachtig. De show was sowieso al niet zo heel lang, maar vanwege haar recente stemproblemen – waardoor de halve UK tour was gecanceld – heeft Demi nog twee nummers geschrapt. Stiekem vond ik het tijd technisch wel lekker, ik kon tenminste nog zonder morren thuis komen. Kunnen niet alle concerten gewoon standaard om 22:00 of 22:15 uur afgelopen zijn? Is gewoon stukken chiller met thuis komen dan 23:00 uur :). Ik had deze week nog een sollicitatie, deze had ik al lopen en heb ik gewoon door laten gaan. Dit ging om een traineeship en dat zou hoe dan ook voor de werkervaringsplek gaan. Helaas ben ik het niet geworden, maar dat was te verwachten. Dit was een gevalletje te veel kandidaten en te weinig plekken. Maar goed, de vrijdag begon ik dus als communicatiemedewerker. Drie dagen per week, maar tot nu toe red ik dit prima en valt het ook goed te combineren met lezen en bloggen. Lang leve treinreizen. Ik neem expres de sprinter terug naar huis, want extra leestijd 😉 Ik eindigde deze week met de YA Day in boekhandel in Rotterdam en het verslag vind je hier. Wat betreft lezen heb ik ook wat meters gemaakt. Ik heb een nieuwe favoriete serie ontdekt: de Lux serie van Jennifer L. Armentrout. Ik las Obsidian deze week, ik begon er in en las hem ook maar even uit. Mijn recensie staat hier te shinen. Ik ben begonnen in Koningin Van De Schaduw van Sarah J. Maas en heb The Gentleman’s Guide To Vice And Virtue van Mackenzi Lee aan de kant gelegd. Het werkte nu gewoon even niet. Ik kwam er totaal niet in en doorheen. Dus, toen begon ik maar in Wie Is Nou Normaal? van Lisa Williamson.

25-30 juni
Echt, dit is niet mijn maand. Maandag sloot ik mezelf buiten, want het slot hield er mee op. En mijn telefoon lag nog binnen, niet chill. Uiteindelijk moest er een slotenmaker komen, maar het duurde alles bij elkaar wel twee uur. Slot eerst zelf proberen te openen, wachten op de slotenmaker etc. En om over de prijs nog maar te zwijgen. Gebeurde er ook nog leuke dingen? Oh jawel hoor. Het was mooi weer! Ik las Wie Is Nou Normaal? uit en begon met het herlezen van Cinder. In het Engels deze keer en ik vind het nog steeds geweldig. Op het moment van schrijven, zaterdag, heb ik alweer heel wat meters gemaakt. Met Koningin Van De Schaduw vorder ik ook gestaag, want dat is best een flinke pil. Gelukkig mag ik straks alles bij elkaar vier uur in de trein zitten naar en van Eindhoven, dus dat moet goed komen! Voor een leesclub las ik Nieuwe Maan van Sarah Crossan. Dit boek had ik binnen twee dagen uit (recensie volgt op 7 juli), dus begon ik in Eliza And Her Monsters van Francesca Zappia. Daar ben ik op zich ook best een aardig eindje in opgeschoten.

Dit was mijn juni. Wat was jouw hoogtepunt van deze maand?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments