Wrap-up | juli 2017

Posted juli 31, 2017 by Laurie in Boekenpraat, Persoonlijk / 1 Comment

Het is weer het einde van de maand, dus tijd voor een wrap-up! Een korte deze keer, want ik ben twee weken op vakantie geweest. Mijn uitgebreide verslag is gister online gekomen en kun je hier lezen. Toch is er deze maand nog veel meer gebeurd, en wel dit.

1-7 juli

Deze week begon met slecht weer. Gelukkig moest ik Winter nog uit lezen, dus kwam dat mooi uit. Daarnaast werd een deel van het plafond in huis vervangen, dus zaten we in de troep. Verder ben ik nog uit eten geweest. Niet één, maar twee keer zelfs. Een keer sushi en een keer Chinees. Dat laatste ter ere van mijn vader zijn verjaardag.

Daarnaast ben ik begonnen in Zolang Er Leven Is, het vervolg op Pogingen Iets Van Het Leven Te Maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen. Dit boek heb ik deze week ook uitgelezen, maar ik besloot er geen recensie over te schrijven. Op vrijdag was er de officiële meeting van de Facebook groep Young Adult Boeken & Series, welke erg gezellig was. Tijdens ons bezoek aan Broese kocht ik Divided van Ed Sheeran. Dit album had ik op de releasedatum al op iTunes gekocht, maar ik wilde een fysiek exemplaar. ‘s Avonds begon ik in Aristoteles & Dante Ontdekken De Geheimen Van Het Universum.

8-14 juli

Op zaterdag 8 juli was het zover, ik mocht mijn diploma ophalen. De wekker ging achterlijk vroeg, want ik moest eerst nog naar de kapper. Bij thuiskomst een poging gewaagd om kaarten te bemachtigen voor het concert van Ed Sheeran in de Amsterdam Arena op 28 juni 2018, maar dat was een mission impossible.

‘s Middags was de diploma uitreiking. Het was echt een hele ceremonie, compleet met hoed, corsage en een protocol hoe je moest lopen. Deze ceremonie duurde twee uur en werd afgesloten met een borrel. Bij thuiskomst las ik Zac & Mia uit. Dit boek lag nog half gelezen op me te wachten en wilde ik het liefst zo snel mogelijk uit hebben.

Ik bij de diploma uitreiking

Op zondag 9 juli was de high tea die ik gaf ter ere van mijn afstuderen. Deze was erg lekker en gezellig. Gelukkig was het ook ontzettend mooi weer!

Helaas komen alle vervelende dingen tegelijk. Ten eerste brak mijn tas en ten tweede had ik last van mijn oor. Daar moest ik dus even naar laten kijken, want ik zou het weekend gaan vliegen. Gelukkig kon ik nog bij de huisarts terecht en kon het euvel worden verholpen zonder kuurtje. Ik wist al dat het niet ontstoken was, dus dat was fijn.

Op donderdag was er weer een promotie voor de petitie van Ik Wil Audiodescriptie. Deze keer stonden we in Almere. Heb jij de petitie al getekend? Via je de link kun je dat doen. Je helpt er 350.000 blinden en slechtzienden mee. Ik las deze week Aristoteles & Dante Ontdekken De Geheimen Van Het Universum uit en begon ik in Zeven Minuten Na Middernacht.

15-21 juli

De koffer moest worden ingepakt, Zeven Minuten Na Middernacht moest uit en de resterende blogjes voor tijdens mijn vakantie moesten worden afgemaakt. Een beetje stress, maar het is gelukt. Die koffer was zo gedaan, maar de rest niet. De ochtend van vertrek las ik Zeven Minuten Na Middernacht uit, schreef ik in een razend tempo mijn recensie en plande ik alles in. Daarna ging ik op vakantie. Ik begon in Ik Zie Je Op Het Strand van Jill Mansell toen ik 3 uur vertraging had. Tenslotte kwam deze week Lust For Life, het nieuwe album van Lana Del Rey uit. Als je op de link klikt, kom je bij de cd bij bol.com uit, waar je hem kunt bestellen. Ik raad je echt aan om het te doen, er zit een stuk meer power in deze plaat dan in haar vorige werk.

22-28 juli

Nog steeds op vakantie, nog steeds mijn boek niet uit. In de eerste alinea van deze blogpost staat een verwijzing naar mijn reisverslag waar je mijn belevenissen van deze week terug kunt vinden.

In mijn hotelkamer in Vilnius kwam ik er achter dat de petitie Ik Wil Audiodescriptie de krant heeft gehaald en later werd ik door Nicky van Lovely Time With Nicky geattendeerd op het feit dat ik in de vlog van Vet Gezellig zit. Ik was even vergeten dat deze online zou komen. Ik heb hem nog niet gezien, want ik vind mezelf terugzien echt vreselijk en daarnaast vind ik vlogs niet zo interessant, behalve van booktubers. Ik heb gewoon meer met blogs.

In het vliegtuig van Tallinn naar Londen las ik Ik Zie Je Op Het Strand uit, waarvan de recensie later deze week zal verschijnen. Daarna begon ik in Ed Sheeran: A Visual Journey en kocht ik Alle Sterren, de verhalenbundel van The Lunar Chronicles.

29-31 juli

Ik kwam weer thuis, pakte mijn koffer uit en schreef mijn reisverslag. In Londen las ik Ed Sheeran: A Visual Journey uit. Ook deze recensie komt later deze week online. In het vliegtuig naar Amsterdam begon ik in Het Zusje van Louise Jensen. De vlucht was echter zo kort, dat ik daar nog niet ver in ben gekomen.

Ik ben uiteraard in Alle Sterren begonnen, hoe kan het ook anders. Op de laatste dag van juli ga ik allemaal dingen doen waar ik voor mijn vakantie niet meer aan toe ben gekomen, zoals mailtjes beantwoorden en telefoontjes plegen. Zal ik Alle Sterren vandaag uit krijgen?

Hoe was jouw maand?

Tags:


One response to “Wrap-up | juli 2017

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.