Wrap-up | augustus 2018

Posted september 1, 2018 by Laurie in Boekenpraat, Persoonlijk / 0 Comments

Terwijl ik dit zit te typen is het alweer donker en eerlijk gezegd ook een beetje fris. Ja, de zomer is echt voorbij. Augustus was nog een redelijk mooie zomermaand en zo zag deze maand er voor mij uit.

1-5 augustus
Ik had deze week vakantie van werk en het was nog prima weer. Ik werd gestoken door een wesp en dat is wat minder chill, maar gelukkig ben ik niet allergisch. Voor de rest heb ik deze week niet mega veel gedaan, behalve mega veel gelezen. Ik las Onyx van Jennifer L. Armentrout en The Seven Husbands Of Evelyn Hugo van Taylor Jenkins Reid. In beiden begon ik ook deze week.

6-12 augustus
Deze week sloeg het weer toch echt om. Ook deze week had ik nog vakantie, dus dat was voor mij een mooie gelegenheid om even groot onderhoud aan mijn blog te plegen. Zo zijn mijn review indexes helemaal compleet, ontving ik mijn banner en zit er een nieuw thema op mijn blog. Ik heb gelukkig ook nog wat kunnen lezen. Zo las ik Ik Zie Je Tussen De Wolken van Maren Stoffels, Koninginnen van Kendare Blake, Royals van Rachel Hawkins en De Stalker In De Nacht van Robert Bryndza. Ja, allemaal in één week.

13-19 augustus
Deze week weer aan het werk. Op donderdag ging ik uit eten en voor de rest heb ik niet veel gedaan. Ik keek To All The Boys I’ve Loved Before en herlas Winter van Marissa Meyer uit. Daarnaast las ik Heerestraat & Rozenlaan van Carlie van Tongeren in een moordend tempo uit. Ik begon in Rijk Van Stormen van Sarah J. Maas en las deze week Het Zwembad van Libby Page.

20-26 augustus
Brrrrr wat is het weer koud! Augustus is een hele rustige maand qua activiteiten, maar zaterdag ging ik naar het concert van Imagine Dragons in het Gelredome. Ik las deze week Rijk Van Stormen uit en deed hetzelfde met Dreiging & Duisternis van Leigh Bardugo, Zout Van De Zee van Ruta Sepetys en Alleen Maar Jij van Mia Sheridan. Ik begon deze week ook in De Vrouwe Van Myrdin van Cathinca van Sprundel en Love, Hate, And Other Filters van Samira Ahmed.

27-31 augustus
De kou zet door. Deze week is een normale werkweek zonder echte bijzonderheden. Ik las Love, Hate, And Other Filters uit, maar het boek deed me niets helaas. Hier komt dan ook geen recensie van online. Tevens las ik De Vrouwe Van Myrdin uit en begon ik in De Laatste Meisjes van Riley Sager. Dat boek legde ik ook weer aan de kant. Verder ben ik begonnen in Mirage van Somaiya Daud en Oog Om Oog van Buddy Tegenbosch en die lees ik nog steeds.


Recensies


Wat was jouw hoogtepunt van augustus?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.