Wrap-up | Augustus 2017

Posted september 2, 2017 by Laurie in Boekenpraat, Persoonlijk / 0 Comments

Wat gaat de tijd toch snel! De meteorologische herfst is alweer twee dagen oud en we hebben nou niet zo’n beste zomer gehad. Zal september ons een mooie nazomer geven? Augustus was de maand van weinig doen en veel lezen. Benieuwd naar mijn maand? Klik dan verder om meer te lezen.

01-08 t/m 06-08

Dit was een week van bijkomen en bijwerken. Ik was net terug van vakantie, dus had nog wat recensies en andere blogs in te halen. Niet alleen blogs, maar ook mailtjes. Ik las deze week Alle Sterren uit, ging verder in Het Zusje van Louise Jensen en begon in En Uit De Bergen Kwam De Echo van Khaled Hosseini. Tenslotte kocht ik nieuwe kasten en een nieuw bureau en had ik mijn eerste portie Baker’s Dough. Een paar hapjes maar, maar dat smaakte naar meer.

07-08 t/m 13-08

Weer een rustig weekje. Zover je van rustig kunt spreken als je je kamer leeg moet halen en meteen maar even gaat opruimen. Ik reed deze week lekker drie keer paard, waarvan één keer op de manege waar ik in de zomer van 1998 was begonnen. Dit deed ik met twee vriendinnen van de basisschool in het kader van een reünie actie. Ik zag mijn vroegere beste vriendin weer eens na 13 jaar. En vond ik die manege nog leuk? Nee. Daar weg gaan was echt de beste keuze ooit.
Zoals gezegd moesten mijn kasten en bureau leeg, opgeruimd en uit elkaar worden gehaald. Natuurlijk had ik daarnaast ook tijd om te lezen. Ik las En Uit De Bergen Kwam De Echo uit, worstelde verder in Het Zusje en begon in Ginny Moon Heeft Gelijk.

14-08 t/m 20-08

Deze week stond in het teken van de kamer make-over. Daarnaast was mijn moeder deze week jarig en gingen we dat vieren. Ik las Ginny Moon Heeft Gelijk uit en begon in Duet Met Jou en Grote Kleine Leugens. Het Zusje heb ik weggelegd. Daar schreef ik dit artikel over.

21-08 t/m 27-08

Ik ging deze week iets heel vets doen. Ik ging namelijk meedoen met een promofilmpje voor Het Geluid van Q-Music. Dus, op naar de studio! Ik zal niet uitweiden over de opname zelf, want dat is niet nodig. Het resultaat? Lees dan maar verder! Daarnaast is de zoektocht naar een baan deze week echt losgebarsten. Ondertussen las ik lekker verder. Duet Met Jou is uit, Muggenland is opengeslagen en ik ben verder gegaan in Grote Kleine Leugens. Tenslotte vierden we de verjaardag van mijn nichtje en ging ik weer lekker sushi eten. Bij een goede all you can eat in Voorburg, waar ik nog nooit was geweest, maar zeker vaker ga komen.

28-08 t/m 31-08

He he, we hebben weer zomer! Vorige week ook al, maar gelukkig zet de zomer nog even twee dagen door. Heb echt nog zoveel korte broeken niet aan gehad dit jaar, echt bizar. In dit mooie weer las ik zowel Muggenland als Grote Kleine Leugens uit. Daarnaast begon ik in Everything Everything. Ik ben heel benieuwd, want mijn eerste reactie is meh. Tenslotte kwam het promofilmpje voor Het Geluid online. Benieuwd? Je kunt het filmpje hier zien. Mooie afsluiting van augustus dus!
Hoe was jouw maand?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.