Wrap-up | april 2018

Posted mei 1, 2018 by Laurie in Boekenpraat, Persoonlijk / 2 Comments

Ik zeg het iedere maand weer, maar het geldt ook voor deze maand. Wat vliegt de tijd! April was gewoon één lange zomer. Eerst was ik op vakantie en daarna kwam het mooie weer hierheen. Maar wat heb ik verder allemaal gedaan?

1-8 april
Deze week zat ik de hele week op Tenerife. Het was daar elke dag boven de 20 graden, maar we hebben ook wel een paar dagen flinke wind gehad. Veel bij het zwembad gelegen, 4,5 boek uit gelezen en nog twee excursies gedaan. Dat was mijn vakantie in een notendop. Ik begon in het vliegtuig begon ik in De Edele van Taran Matharu. Daarna las ik They Both Die At The End van Adam Silvera uit. Vervolgens las ik Als Je Dit Leest, Ben Ik Dood van Sally Nicholls, Daan & Nadia van Esther Walraven en Het Meisje In Het Ijs van Robert Bryndza. Die laatste kreeg ik overigens niet uit.

9-15 april
Op de maandag vloog ik weer terug naar Nederland. Het Meisje In Het Ijs werkte niet mee, dus die kon ik niet uit lezen. Ik begon toen in Erfgenaam Van Vuur van Sarah J. Maas. Thuis las ik Het Meisje In Het Ijs uit en begon ik in Allesbehalve Oké van Laura Steven. Die week heb ik ook mijn blog verhuisd en daar ging de meeste tijd in zitten, waardoor ik dus minder heb gelezen dan normaal.

16-22 april
Dit was de week van de zomer en van YALFest. Voor dat laatste moest ik toch echt tot zondag wachten. Deze week las ik zowel Erfgenaam Van Vuur als Allesbehalve Oké uit en begon ik in Hart van Glas van Miranda Peters en in Duizend Stukjes Van Jou van Claudia Gray. Hart van Glas las ik ook uit en daarna begon ik eindelijk in De Vrouw In De Kooi van Jussi Adler-Olsen voor een van de leesclubs. Zondag was dan eindelijk YALFest en dat was weer heel leuk! Mijn verslag kun je op de blog terugvinden.

23-29 april
De week van de welbekende YALFest kater, vooral de dag erna. Een figuurlijke kater dan he, want ik drink niet. Daarnaast mocht ik 25 uur geen fruit en ben ik bang dat deze NAET-behandeling niet is aangeslagen, want ik voelde de keelpijn die avond al opkomen. Woensdag ging ik naar The Lion King – eindelijk – en ik voelde me toen al niet zo lekker. Donderdag was het raak. Snot, rillingen, overdag op de bank in slaap vallen, kortom de hele ellende. Gelukkig geen koorts en had ik toch geen plannen voor Koningsdag, maar fijn is anders. Wel las ik deze week verder in De Vrouw In De Kooi en heb ik Duizend Stukjes Van Jou aan de kant gelegd, want ik kwam er niet doorheen. Ik ben dan ook eindelijk begonnen in Schim & Schaduw van Leigh Bardugo en deze is ook alweer uit. Op de valreep heb ik een klein begin gemaakt met Ready Player One van Ernest Kline en ik ben heel benieuwd wat ik hiervan ga vinden. Zeker omdat ik niet zo’n geek ben en ik niet veel kennis heb van de (pop)cultuur van de jaren ’80. Maar we gaan het zien!

Hoe was jullie april?

Tags:


2 responses to “Wrap-up | april 2018

  1. Je hebt echt een hoop boeken gelezen! Alles Behalve Oké zit ik over te twijfelen, maar hij blijkt volgens velen wel goed te zijn. Ik ben benieuwd wat je van Ready Player One gaat vinden!

    • Laurie

      Ik ben bang dat ik hem niet ga uit lezen. Ik kom er echt niet in en ben pas bij hoofdstuk twee. Natuurlijk moet ik het wel een kans geven, maar ik heb zo mijn twijfels.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.